perjantai 20. maaliskuuta 2009

Blue eyed babe

Tatja pyysi postausta eri väristen silmien korostamisesta luomivärillä ja keskityn tässä osassa pyynnöstä, sinisiin silmiin. Tämä postaus kertoi yleisesti värien käytöstä meikissä ja nyt siis keskitytään enemmän tietyn värisiin silmiin.

Kaikista paras kaveri siniselle on sen vastaväri eli oranssi. Se saa minkäsävyiset siniset silmät tahansa säteilemään. Toinen hyvä pari on kulta ja yleensä kaikki ruskeaan ja beessiin taittuvat nudet. Eli vastaväreillä saadaan silmien oma väri esiin, oli se sitten mikä tahansa.Oranssin, kullan ja beigen eri sävyjä.Sinisen käyttämistä sinisen kanssa pidetään monesti "kiellettynä", mutta kunnolla toteutettuna se voi olla todella toimiva silmiä suurentava kikka:Kaiken värisille silmille sopivia, klassista mustaa, harmaata ja ovelien kanssasisarten salainen ase, hopeinen rajauskynä:Hehkuvaa pinkkiä ja violettia:Oliko tästä apua? Jäikö jotain epäselväksi? Omia kokemuksia?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kirjoituksesta. Täytyykin ostaa uusia rajausväreja eli hopeaa ja ruskeaa. Käytän aina vaan mustaa rajausta.Kiva kokeilla uusia juttuja.
Tatja

manana kirjoitti...

Tatja: Kiva jos tykkäsit! Joo musta on aina hyvä, mutta kyllä muilla väreillä saa paremmin silmiin kivaa säihkettä ja kontrastia :)

*~SL kirjoitti...

Upeita meikkityylejä! olen huomannut omiin silmiini sopivan tosi hyvin kulta, oranssi, sininen, vihreä ja pinkki

manana kirjoitti...

*~SL: Tosiaan ei kannatakkaan tuudittautua yhteen ja samaan kun yleensä löytyy useampikin vaihtoehto :) Kulta onkin varmaan mustan ohella se useimmille sopiva sävy.