lauantai 7. maaliskuuta 2009

Black & Pink

En ole varmaankaan tarpeeksi kiinnittänyt huomiota Lancomen 2009 kevätmeikkikokoelmaan, vaikka se on koostuu kahdesta lempiväristäni.
Pink Irreverence kokoelma erikoisuus on musta huulikiilto, jolla saa syvyyttä ihan minkäsävyiseen huulipunaan tahansa. Kokoelman toinen kulmakivi on neljä luomiväriä sisältävä luomiväripaletti, jolla saa valtavan määrän eri lookkeja aikaan.Onneksi 120 paletista löytyy kaikki tarvittavat luomivärit ja niinpä ajattelin yhdistää mustaa ja pinkkiä Lancomen hengessä päivänmeikissä:Pohjustin luomet Lumenen eye basella, jolle aion muuten etsiä korvaavan tuotteen ensitilassa.
Liikkuvalle luomelle ykkönen, ulkonurkasta sisäänpäin kakkonen ja sen häivytykseen luomivakoon kakkosta. Kuvasta ei näy kunnolla, mutta noissa pinkeissä on ihan oikea sävyero. Mattavalkoista korostukseen kulmaluulle. Musta nestemäinen rajaus yläripsirajaan ja alhaalle hieman mustaa normaalia rajauskynää ja kakkosta sen pehmennykseen. Huulilla Essencen Glam Rock huulikiilto ja poskilla muistaakseni HR Blissfull.Onpas tokova ilme!Meinasin saada hermoromahduksen, kun huomasin 13.50 puhelimen hälyttäessä, että Radio Helsinki on poistanut ohjelmien kuuntelumahdollisuuden sivuiltaan, kiitos taas p*******n Teosto! Ettei meillä ulkosuomalaisilla vaan missään nimessä oisi samoja mahdollisuuksia nauttia kotimaisesta radiotaiteesta, kuin kotimaan immeisillä. Onneksi sattumalta löysin toimivan podcastin Helsingin Sanomien sivuilta. Oli muuten itkupotkuraivarit lähellä... Paskalistan loputtua olin suunnitellu lähteä Saksaan, kun eilen en sateelta päässy. Noh sitä seurasinkin loputon ikävien sattumien summa ja illalla kotiin palatessa olin hävittäny samettilippikseni, odotellu reilut 1,5 tuntia bussia ynnä ratikkaa, viettänyt koko päivän + illan märissä kengissä ja muutenkin taistellut turhaan vähintään hurrikaania vastaavaa vastatuulta vastaan.Reissu ei kuitenkaan ollut turha, koska löysin kaikkea todella ihanaa ja keväistä,
esittelyä luvassa myöhemmin :)

4 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Tosi kivat väri meikissä!

manana kirjoitti...

Sonja: Vaaleanpunainen ja musta on aina pop :)

MouMou kirjoitti...

Tulipa nätti meikki!:)

manana kirjoitti...

Moumou: Kiva kun tykkäät :D