lauantai 21. maaliskuuta 2009

Forest Green II

Eilen oltiin ulkona, maistettiin marrasolutta ja tavattiin erittäin epäkohteliaita englantilaisia. Yks niistä oli muuten erittäin hemaiseva lontoolainen Fran, joka kertoi (kun kävi ilmi et oltiin suomalaisia) seurustelleensa suomalais-hollantilaisen miehen kanssa. Olivat kuulemma musisoineet yhdessä. Miehen nimi oli Koop ja sukunimi Arponen, uskoo sitten kuka jaksaa.

Päivänmeikki onnistui ihan kivasti:Pohjustin luomen Alverden voiteella ja yläripsirajaan Essencen musta smokey eyes kynä. Sen päälle mattaa H&M petrooli/turkoosia luomivakoon asti. Luomivaosta ylöspäin neutraaliin korostusväriin häivytin Essencen Asia Glam luomivärillä 01. Luomivaon tummensin Essencen Glam Rock luomivärillä.Alaripsirajassa rajauksena P2-rajauskynä 030 Crazy Brasil.
Meikkivoiteen levitykseen käytin töpöttely (stippling) sivellintä oikealla. Sillä saa helposti todella luonnollisen ja ohuen lopputuloksen. Korostusvärin levitykseen H&M kultainen perussivellin. Luomivakoon Coastal Scentsin c129 stiff tapered creace sivellin ja aurinkopuuterille iso H&M puuteri/poskipuna sivellin.Sain muuten Sisleyltä kirjeen, et kiitos kiinnostuksestanne ja valitettavasti meillä ei nyt ole teille tarjolla paikkaa, mutta pidämme CV:nne tallessa. Kiitos vaan, kun vaivauduitte ilmoittamaan!

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihana meikki ja kauniit korvikset!

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Mä ajattelin et onko hieman tätimäiset vaikka kovasti niistä tykkäänkin :D

M'man kirjoitti...

Nama sinun vihreat luomivarisi ovat aina niin onnistuneita ja mielestani sopivat hyvin sulle! :)

Vihreasta puheen ollen, itse jain miettimaan kaupassa tanaan luomivareja... KAssalla emmin pitkaan - lapset pyorivat siina ymparilla stressipoksyina), joten paatin jattaa meikin valitettavasti sinne purukumihyllylle kassalle...

Jain miettimaan L'orealin trio pakkausta... sanoivat sen sopivan vihrea silmaiselle... jain sita vain miettimaan, etta olisiko sopinut ihon variini. Eli suuntaan varmaan Sephoraan kyselemaan enemman neuvoa - ilman ikiliikkujia tottakai ;))

Silla taman blogisi seuraaminen antaa kylla niin intoa meikkaamiseen... ;) Ja kaipa kevaallakin on siihen osuutensa ;)

manana kirjoitti...

M'man: Kiitos! Onneksi saan vielä hipelöidä Saksassa meikkejä ihan rajattomasti, kun yksin yleensä käyn. Kyllä mun mielestä ne L'orealin paletit on tosi hyvin suunniteltuja ja kun ne on myynnissä ympäri maailmaa niin varmaan on loppuun asti mietittyjä. Eikä maksa maltaita ja niissähän on vielä käyttöohjeet mukana :) Sephorassa tosiaan osaavat kyllä neuvoo ja voit aina pyytää et ne laittaa ihan naamalle asti, ainakin meillä laitettiin. Kuulostaa ihan kuin olisin onnistunut tässä blogaamisessa :D Kiitos!