maanantai 23. maaliskuuta 2009

Inspire

Olipa erityisen kiva viikonloppu! Seurusteltiin, syötiin ja juotiin hyvin, vieraita useammin kylään kiitos :) Tai siis alle viikon päästähän me saadaan itse leikkiä vieraita, pitkästä aikaa. Viikonlopun kruununa saatiin vielä se odotettu postilaatikko paikoilleen, että voidaan nyt lähteä lomalle turvallisin mielin.

Illemmalla ollaan lähdössä elokuviin katsomaan joko The Watchmen tai Slumdog millionaire riippuen kumpaa näytetään VO eli ei dubattuna. Meneillään on taas elokuvakevät eli kaikki näytökset, kaikki elokuvat 3,50€. Jostain syystä mä kallistuisin tuon Watchmenin puolelle. Onko joku nähny kumpaakaan?

Mtv3.fi esitteli tänään tähtien juhlameikkityylejä ja ihastuin erityisesti Christina Aguileran värikkääseen ja herkkään pastellimeikkiin. Kuva on laulajattaren uusimman Inspire-tuoksun julkaisutilaisuudesta:Helppo toteuttaa ja täydellisen värikäs kevätmeikki. Pohjustus Alverde. Liikkuvalle luomelle 120 paletista marmoroitu vaaleansininen (1), luomivakoon vaaleanpinkkiä (2) 80 paletista aika leveästi häivytyssiveltimellä. Ohuemmalla pyöreäkärkisellä siveltimellä hieman luomivaon yläpuolelle vaaleanviolettia (3) ohuena viivana. Sinisen päälle ohuesti hopeaa (4) tasoittamaan väriä. Mattavalkoista korostusväriksi kulmaluulle ja häivytin vaaleanpunaisen siihen.Paksu musta rajaus nestemäisellä Rimmelin Exaggarete eyelinerillä yläripsirajaan ja alaripsirajaan toista tummempaa violettia 80 paletista kostutetulla rajaussiveltimellä.Poskipäillä Essencen 50' Fever poskipuna ja huulilla Estee Lauderin Re-Nutriv huulipuna R 49 Pink Clouds taisi olla jonkun kesän lookkiväri...

9 kommenttia:

Sagu kirjoitti...

Ihana meikki kyllä! Oikein raikas ja toimiva ja sopii sulle.

Olen lukenut sun blogiasi nyt parisen kuukautta, ja vihdoin uskaltaudun kommentoimaan. Tykkään siitä miten sä käytät ihan "ylpeydellä" halvempiakin tuotteita, tosi monien kosmetiikkabloggaajien näkee harrastavan vain selektiivisiä merkkejä. Mutta niitä hyviä ja huonoja tuotteita löytyy ihan kaikista hintaluokista. :) Itse tykkään myös tuosta Rimmelin Exaggerate-lineristä, omistan sellaisen tummanruskeana ja kovassa käytössä on.

Haluaisin muuten nähdä sun toteuttamana jonkun sellaisen ihan vaalean ja hennon meikin, joka olisi kuitenkin tehty jollain muulla värillä kuin ruskealla/beigellä. Vaikka vaaleanpunainen tai vaaleanvihreä?

Fifi kirjoitti...

Todella kaunis ja keväinen meikki! Kiitos muuten mainiosta ideasta: huomenna yhdistänkin vaaleanpunaisen ja turkoosin luomivärin. Jostain syystä jämähdän aina vaaleanpunainen/harmaa- ja turkoosi/tummansininen -yhdistelmiin.

Mitä mieltä muuten olet siveltimistä vs. vaahtomuoviapplikaattorit? Minulla on (paha?) tapa levittää luomiväri rasian mukana tulevalla pikkuapplikaattorilla ja vasta levityksen jälkeen häivyttää rajat siveltimellä. Onko mielestäsi parempi ottaa suoraan rasiasta väriä siveltimeen?

manana kirjoitti...

Sagu: Kiitos ja kiva kuulla! Mulla on ollu tuo lineri jo hyvän aikaa ja se etsii kovasti seuraajaa, tuo on kyllä todella hyvä käytössä, mut toisaalta ois kiva kokeilla jotain uuutta. Oisko se meikki niinku vaaleanpi kuin se ystävänpäivän pinkki? Muuten vaaleanpunaisen ja vaaleanvihreenhän vois yhdistää aika kivasti samaan meikkiin :)

Fifi: Kiitos! Tuota väriyhdistelmää kannattaa kokeilla ehdottomasti, jos et vielä ole.
Vaahtomuoviaplikaattorit on kyllä ihan ok. Käytän niitä varsinkin vähän pigmenttiä sisältävien luomivärejen kanssa, koska niillä saa helpommin "pakattua" väriä luomille. Matkoilla ne on kans paljon kätevämpiä kuin siveltimet :)

M'man kirjoitti...

Oi kuinka ihanan kevainen meikki !! Kaunista!

IHania kevaisia paivia sinulle toivotellen :)

manana kirjoitti...

M'man: Kiitos! Aurinkoista kevättä sinnekki, minä olen jo ihan pääsiäisessä menossa :)

Sagu kirjoitti...

Se ystävänpäivämeikki oli muistaakseni aika voimakkaalla rajauksella varustettu, eli joku sellainen ihan kevyt meikki on mitä haen takaa. :) Ja toki vaaleanvihreän ja vaaleanpunaisen voisi yhdistää samaan meikkiin!

manana kirjoitti...

Sagu: Okei, eli vaaleanpunaista ja vihreää ilman rajauksia, laitetaan tulemaan :)

Sonja kirjoitti...

Kumman leffan katsoitte? :)
Olen katsonut Slummien miljönäärin ja tykkäsin kovasti. Watchmen on tarkoitus lähiaikoina katsoa.

manana kirjoitti...

Sonja: Slummien miljönäärin ja tykättiin molemmat :) Edullisia lippuja ois vielä loppuviikon, mut se Watchmen pyörii vain 11.00 ammulla!