keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Turquoise Line - revisited

Eilisen postauksen mukana hävisi kuin tuhka tuuleen kaksi tilaajaa blogilistalta!
Ja just, kun olin niin innoissani kahdesta uudesta lukijasta :D
No ei masennuta, mieltä lämmittävät onneksi ihanat directit jotka käyvät uskollisesti, kiitos teille Muistakaa, että kommentointi on sallittua, jos ei ihan kerrassaan suositeltavaa!

Mutta päivänmeikkiin. Tänään olikin paljon uutuuksia kokeiltavana ja tulos onkin aika erilainen, siis perinteiseen verrattuna:Kokeilussa siis uusi luomivärin pohjustusaine Alverdeltä, on muuten aivan mahtava tuote! Kyseessä on aika paksu valkoinen voide, joka on hieman tahmea (ainakin tahmeampi kuin kokeilemani Lumenen tai Urban Decayn tai Too Facedin) ja jos vielä hintaa vertaa niin 2,45 ei ole edes kymmenesosa noitten "parempien merkkien" hinnoista... Olen nyt kokeillu kaks kertaa ja tämän kanssa luomiväri pysyy ja pysyy! Kaikin puolin erinomainen siis. Pohjustuksen jälkeen rajasin silmät Essencen uudella turkoosilla rajauskynällä ympäriinsä ja mustaa rajauskynää yläripsirajaan tummennukseksi. Muuten luomille Essencen hohtavan valkoista 50's fever luomiväriä ja luomivakoon kulmaluuta vasten Essencen helmiäisharmaata.Kasvoilla uusi Essencen soft & natural meikkivoide 01 jonka levitin kosteusvoiteen päälle sormin. Antaa ainakin minun mielestä kivasti lämpöä kasvoille harmi vaan, kun rinnus aka decoltee ei ole enään samaa paria :/ Poskilla kuitenkin Essencen Sweet Temptation poskipuna ja huulikiiltona huonosti kuvissa esiin tuleva Infinity Womanin 08 Rose Sugar.Ai niin pääsi unohtumaan tuo P2:kosen Lash Base XXL. En ainakaan tuon Essencen kamparipsivärin kanssa huomannu järinkään valtavaa muutosta. Kokeilenpa huomenna ns. normaaliharjaisen ripsarin kans jos näkyisi jotain muutosta, muuten hyväntuntuinen tuote, ei liian paksu ja harjakin tosi toimiva.

6 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Mä mietinkin ostoksiasi esitellessäsi, että mitä oli se Alverden purkki... :) Nyt selvisi.

manana kirjoitti...

Stazzy: Vitsi, että mahtava pohjustaja! Kokeilen kyllä tulevaisuudessa muitakin sarjan meikkejä.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Heh, taidan olla yksi vakio directi ;)
Inspiroituneena vahvasta väriesi käytöstä olen itsekin alkanut kokeilemaan rohkeampia silmämeikkejä. Piristää kummasti päivää ja olemusta.

terv. Tatja
http://tatja.vuodatus.net/

manana kirjoitti...

Tatja: Hei! Olipa kiva kuulla, väreillä on ihmeellinen vaikutus :D

Sonja kirjoitti...

Hauskat korvikset! Turkoosi rajauskynä olis kiva. Mulla on jonkun halpissarjan turkoosi luomiväri, jolla olen yrittänyt rajata, mutta se varisee liikaa. Oli virhe ostos.

manana kirjoitti...

Sonja: Kiitos, Clairesin alesta löytyi :) No höh. En oo kyllä tavannu varisevaa kynää, mutta monesti ovat niin kovia, että repivät ihoa. Kannattaakin satsata hyvälaatuiseen permeään kynään, niitä löytyy kuitenkin ihan kivasti nykyään ja turkoosi on kesällä pop :)