maanantai 9. maaliskuuta 2009

Friday Shopping

Suoraan Saksasta ihania Essencen ym. kevätuutuuksia! Jelly Baby kokoelmasta vain yksi kynsilakka 02 bubblegum, huulikiillot olivat liian läpikuultavia joten jätin ne rauhaan. Jostain syystä myös 15.03 julkaistava Pure Beauty kokoelma oli jo esillä ja ihastuin "ihonväriseen" 03 adorable huulikiiltoon ja hieman punertavaan metalliseen 04 innocent kynsilakkaan. Pysyvästä kokoelmasta turkoosi kajal 11 cool breeze kesää odotellessa.



Woolworth-kaupasta saa todella edullista Infinity Woman sarjaa jonka huulikiillot ovat ihan älyttömän hyvälaatuisia. Ei turhia hileitä vaan oikeeta kunnon kiiltoa ja runsaasti pigmenttejä. P2-merkin Pastel Dreams huulikiilto 040 Crazy Love. Siis hermona huulikiiltoja tältä reissulta :P P2-merkin pysyvästä kokoelmasta metsänvihreä kajal 030 crazy brasil.



P2-merkiltä oli myös ilmestynyt uusi kevät kokoelma, jossa oli keskitytty pohjustustuotteisiin ja pariin huulikiitoon. Ajattelin kokeilla uutta kuituja sisältävää Beauty Insider XXL Lash Basea ja jätin muut P2 pohjustustuotteet, koska näin, että ne jäävät pysyvään kokoelmaan ja DM-kaupan bio-merkki Alverde tarjosi testerin perusteella paljon parempaa luomivärin pohjustusevästä. Hintaa huimat 2,45€ eli huippulöytö.
Olin muuten turhaan innoissani Müllerin ilmoituksesta jossa lupailtiin Maybellinen uutta mineral meikkivoidetta 8.40€ kivaan hintaan, mutta kappas ne olikin kaikki menneet ja tyhjän hyllyn masentamana pääsyin Essencen soft & natural meikkivoiteeseen. En yleensä sorru alle 4 eri sävyä tarjoaviin meikkivoiteisiin, mutta ajattelin et hei 3,25€ ei enään budjettia kaada eli what the hec' antaa mennä. Meikkivoide on hieman turhan tumma, mutta se tekee ihosta 100% tasaisen ja luonnollisen hohtavan. Kesäksi siis, paha kun ei sisällä spf:ää, mutta kaikkee ei voi vissiin saada, ei tuolla hinnalla ainakaan :)



Olipa muuten kiva ylläri perjantaina, kun uuden Glamourin mukana tuli 2005 lokakuun Beyonce-kannesta tulostettu nahkapussi, johon mahtuu vaikka kännykkä tai mp-soitin. Kolme vuotta tilanneena en ole vielä saanut mitään kylkiäisiä, kylläpä lämmitti mieltä :/

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihanat meikit!:) aina kun katson blogiasi tulee hirveä into rynnätä kauppaan ostamaan värikkäitä meikkejä muttei täällä ole tai maksaa hirveästi :p

Sanna kirjoitti...

*~SL: Tuohan voi olla huonokin asia :D mutta niin esim. Essence mainostaa itseään että saat koko uuden lookin noin 7€:lla, eli kaikki voi hankkia ainakin jotain :)