maanantai 16. maaliskuuta 2009

Nutty Natural

Kerkesin sitten viime viikolla kehua ihoni hyvää kuntoa. No nyt on sitten taas alamäkivaihe ja koko naamavärkki tuntuu kuin joku olis hangannu sitä ensin santapaperilla ja sitten kuivattanut föönillä useampia viikkoja. Luomet tuntuvat ruttuisilta ja poskissa on jotain outoo pikkunäppyä. Varmaan paras tässä tilanteessa olisi pieni ruokavalion muutos ja vaikkapa hieman aurinkoenergiaa. Muutakin fyysista kremppaa on keväiseen tapaan ollu ja siksi kävin tänään ultraäänessä. En siis todellakaan ole raskaana, vaan extratehokas lääkärini halusi tarkistaa alavatsakipujen takia. Kaikki on kuitenkin onneksi kunnossa ja sain kahden viikon magnesium-kuurin, että homma näiltä osin hoidossa. Hauska muuten, kun jostain syystä monet vanhemmat ihmiset lääkäriä myöten kutsuvat minua Miss:iksi :P

Kulta oli sitten televisiossa tänään! Infokanava LCI teki kullan työpaikasta mini esittelyn, joka pyörii kanavalla koko viikon. Tosi lyhyt pätkä, harmi vaan kun kaikkien työntekijöiden haastikset olivat päätyneet leikkaamon lattialle... Ihan turhaan reppana stressas etukäteen :D Kaksi kertaa vilahtaa pitkät hiukset näytön takaa...

Päivänmeikkiä tänään taas 28 nude paletista. Kolmea sävyä käytin, vaalein sisänurkkaan, keskitumma keskelle liikkuvaa luomea ja tummin metallinen ulkonurkkaan. Sävyt ovat niin lähellä toisiaan, että eroja ei edes kunnolla huomaa, mutta noin päivämeikiksi oikein toimiva. Musta rajaus yläripsirajaan.



Tuossa näkyykin miten kuivat silmänympärykset ovat. Kymmenen vuoden päästä olen varmaan mummoakin ryppyisempi :( Ykkönen siis vaalein ja siitä tummempaanpäin ja nelonen on korostussävy. Poskilla ja huulilla Essencee niinku kaikki jo varmasti arvaskin.



Tuossa paletissa on muuten parissa sävyssä kivoja duo-chrome efektejä eli ne taittuvat tietystä kulmasta katsottuna johonkin toiseen metalliseen sävyyn. Esim. tuo vasemman alareunan valkoinen taittuu metalliseen vihreänsiniseen! Todella kaunis luomiväri, eikä erikoisuutta edes paletissa huomaa. Mahtava kokonaisuus tämä paletti siis ja tykkään kovasti. Hyvän pohjustuksen nämä kyllä vaativat ja kuten yleensä mattasävyt ovat vaikeita häivyttää, mutta muuten erinomainen hankinta.

Ei kommentteja: