torstai 12. maaliskuuta 2009

St. Patric's Practise

Mä oon just niin outo tyyppi, että harjoittelen Pyhän Patrikin päivän meikkiä etukäteen. Hei kyseessähän on baarissa roikkujan yksi vuoden kohokohdista! Saatetaan yhen baarin sijasta käväistä vaikka kahdessa, tai jopa, siis jos ihan villiksi heittäännytään, kokeilla jotain uutta ja ennenkokematonta :O Tähän kaikkeen jännitykseen pitää siis varautua kunnon asiaan kuuluvalla meikillä ja muullakin varustuksella. Tärkeä päivähän on 17.03.Tämä meni silleen aika kokeilulinjalla, koska lopputulos ei muistuta yhtään ideaa mikä mulla alunperin oli. Eli pohjustus Alverden pohjusaineella ja sen päälle Essencen Smokey eyes kynä vain liikkuvalle luomelle. Sen päälle taputellen 120 paletista matta neonvihreä ykkönen ja sisänurkkaan tehostukseksi kakkosta jonka häivytin aika pitkälle ykkösen päälle. Kakkosessa on ihana kirkas matallinhohde joten se sopii erinomaisesti valaisemaan luomen sisänurkkaa. Ulkonurkassa on tummempaa sammaleenruskeaa joka jäikin sopivasti kuvasta. Alaripsirajaan kevyesti kynämäisellä siveltimellä ykkösen ja kakkosen jämiä.Poskilla Essencen Sun Club 01 ja huulilla HR Ritual 39 Lolita ja sen päällä P2 Pastel Dreams 040 Crazy Love.Että ihan kivalta näyttää, pitänee vielä kuitenkin jatkaa kokeiluja, jotta lopputulos on just, eikä melkein ;)

9 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Musta meikkien harjoitteleminen etukäteen on ihan normaalia!
Mä saatan usein ihan huvikeni testailla erilaisia silmämeikkejä, usein niin, että molemmissa silmissä on ihan erilainen meikki ;)

Sopii muuten todella hyvin sulle tuo vihreä silmämeikki <3

*~SL kirjoitti...

Kaunis meikki ja essence sun club paletissa tosi ihanat sävyt!

manana kirjoitti...

Heidi: No me ollaankin sitten virallisesti meikkifriikkejä :D Kiitos, vihreä vaan tuntuu niin omalta!

*~SL: Kiitos, joo huomasin et tuo vastaa melkein täydellisesti niitä kauheen kalliita bobby brownin shimmer bricksejä ja tosiaan noita värejä voi käyttää myös luomilla, eli melkein koko meikki samalla paletilla!

Susa kirjoitti...

Vihrea sopii sulle tosi hyvin!

manana kirjoitti...

Susa: Kiitos! Käytän vihreetä kyllä tosi usein ja tuntuu, että sillä saa niin paljon erilaisia lookkeja aikaan :)

M'man kirjoitti...

Erityisen kaunis tama St Patrickin meikkisi. Sopii sinulle hyvin. Ja tuo 'naturel' on myos herkan kaunis.

Mukavaa vkon alkua! Toivottavasti puhelinhaastis menee hyvin - pidan peukkuja !

manana kirjoitti...

M'man: Kiitos! Joo jännittää kyllä se haastis, pitää vaan pysyä rauhallisena :) Ja samoin sinne!

Pampales kirjoitti...

Olen jo jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja kuolannut tuota 120 palettia!! Onko niissä todella noin hyvin pigmenttiä ,mitä ne luomillasi antavat ymmärtää ja pysyykö nättinä koko päivän?

manana kirjoitti...

Pampales: On kyllä! Paletissa on siis matta ja kimalteisiä luomivärejä ja monesta molemmat versiot. Kyllä mulla ainakin pysyy koko päivän kunhan vaan pohjustan kunnolla. Ebaysta löytyy "120 palette" ja pitaisi lähtee about 10-15€ postikuluineen. Suosittelen lämpimästi :)