torstai 5. maaliskuuta 2009

Sitting in the Rain

Miksi juuri silloin kun ois Saksaan lähtö ja reipas mieli, on pakko alkaa sataa kaatamalla :( Onneksi on muuten tvkaista ja maailman tylsin 45 minuuttia jakso.. Ne aiheet, ne aiheet.
Rupeen vissiin myrkyttämään talomme valtausta mieliviä hulluja kukkakärpäsiä ja tukehun varmaan samalla itekkin. Oisko liene kärpäset saaneet saman NATO-kuumeen, kuin meillä varmaan 90% strasbourgilaisista. Onneksi olemme 3-4.4 turvallisesti lomalla koto-Suomessa. Ei tarvii jäähä pyörimään Angelan, Nicolaan ja Obaman diplomaattimersujen renkaisiin...

Sadepäivän piristykseksi kaivoin arkistoista rakkaan H&M Hello Kitty-paletin.Pohjustus Lumenen eye basella ja rajaukset sen päälle ripsirajoihin Essencen mustalla Smokey eyes kynällä. Hello Kitty paletista suklaanruskeaa liikkuvalle luomelle ja alaripsirajaan vaahtomuoviaplikaattorilla. Luomivaosta ylöspäin turkoosia häivyttäen sen nudeen korostusväriin kulmaluulle.Poskilla Essencen Sun Club 01 ja huulilla Essencen Bohemia 03 huulikiilto.

Millon muuten lanseerataan se niin odotettu Dolce ja Gabbanalla tammikuulle lupailtu meikkilinja? Linjan taiteelliseksi johtajaksi on valittu maailmalla todella tunnettu meikkitaiteilija Pat McGrath ja kasvoksi Scarlett Johansson. Pojat ovat kuulemma jo vuosia haaveilleet omasta meikkilinjasta ja ovat tehneet yhteistyötä McGrathin kanssa vuosien ajan näytöksissään. Hinnat pyörivät aika normaalin 21-49€ välillä. Tätä luksusonneahan tullaan myymään vaan hienoimmissa ja valituissa liikkeissä kuten Selfridgesillä Lontoossa ja Saksillä New Yorkissa.
So when are we gonna get some?

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kiva meikki ja noita D&G meikkejä pitää kyllä nähdä! jos niitä nyt edes tulee Suomeen...

manana kirjoitti...

*~SL: Niin miksei vaikka Stockalle :)