keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Pink & Green

Huh mikä aamu! Herättiin kullan kanssa yhtä aikaa ja lähettiin heti miten röntgeniin ja verikokeisiin. Siis kullalla oli selän kuvaus ja meillä molemmilla verikokeet. Mä pelkään pistämistä ihan sairaana ja voinkin aamusen melko huonosti tyhjällä vatsalla. Pitää muuten joskus näyttää minkälainen vuori meillä on kertyny noita sairasvakuutuskorvauslomakkeita lääkäreistä ja apteekeista, vaikkei mitenkään erityisen sairaita ollakkaan. Täällä siis maksetaan kaikki sairaanhoitotoimenpiteet siinä samalla ja sitten saadaan niistä korvaukset myöhemmin. Sairaanhoito ei todellakaan ole kallista korvattuna, mutta yleensä pitää kuitenkin aluksi laittaa rahat omasta pussista, jotka sitten monien mutkine kautta joskus korvataan. Paitsi jos olet varaton ja saat sossusta apua ja samalla täysin ilmaisen sairasvakuutuksen, jossa ei tarvii siirrellä rahaa. Joka tapauksessa vasen käsi on vieläkin arka ja kulta menee illalla pelaamaan jalista työkavereiden kanssa eli saan potea käpälääni ihan yksin :(
Onneksi olen saanut niin ihania kommentteja teiltä että! Niitä lukiessa unohtuu kyllä noin pienet vaivat :D

Päivänmeikin tekaisin vasta näin iltapäivästä ja luvassa on Sagun toiveesta keväistä vaaleanpunaista ja vihreää:80 color palette ja neljä eri luomiväriä. Vaalein persikkainen pinkki (1) luomen sisänurkkaan, tummempi marjainen vaaleanpunainen (2) liikkuvalle luomelle ja vihreä (3) ulkonurkkaan jääneeseen osaan häivyttäen silmän sisänurkkaan päin ja luomivakoon, vihreää kostealla siveltimellä myös alaripsirajaan. Muuten tuosta häivytyksestä niin aina vaaleanpi tummempaan päin jos ei haluta siirtää väriä vaan vain häivyttää rajoja. Kulmaluulla kultaan taittuva helmiäinen (4) johon häivytin kaikki muut luomivärit. Ohut rajaus mustalla eyelinerillä yläripsirajaan (voi toki jättää pois) ja alasisäluomelle musta kajal.Huulilla Infinity Womanin Rose Sugar ja sen päälle Lancomen Rouge Attraction 319 Rose Impulsion. Näin liian vaaleeseen huulikiiltoon saa lisää väriä ja pysyvyyttä.

7 kommenttia:

Sagu kirjoitti...

Huhhuh, täydellistä! Upea meikki, juuri sellainen mitä ajoin takaa, kiitos. :) Nätti rajauskin, sopii oikein hyvin noiden raikkaiden värien kanssa.

Kuulostaa monimutkaiselta tuo sikäläinen sosiaaliturvajärjestelmä, miten te osaatte!

manana kirjoitti...

Sagu: No kiva, että tykkäät :) Joo tän maan järjestelmä on ihan omanlaisensa ja varsinkin ulkomaalaisia kusetetaan ihan surutta. Siitä voi myös tippua ihan ulkopuolelle kun esim. lopettaa opinnot tai vaihtaa töitä. Sitten pitää taas anoa uutta vakuutusta uusilla todistuksilla. Siperia opettaa ei kai siinä muuta :D

*~SL kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä!:) pitää kokeilla

M'man kirjoitti...

Tama on kevainen - ihana!

Ei sopisi mielestani taman tyyliset heleat varit minulle ( vanhemmalle, ehka nuoremmalle - kauhea kolmenkympin kriisi menossa, ai! ai! )

Mutta nattia on sinun silmissa! Hyva idis yhdistaa kaki pirteaa varia kevaan kunniaksi!

manana kirjoitti...

*~SL: Laitahan kuvia jos kokeilet!

M'man: Mulla varmaan kanssa kun 27 tulee täyteen ja aionkin meikkailla sydämeni kyllyydestä kun tosiaan vielä voi kaikkia värejä käyttää. Mut kyllä minun mielestä tummahiuksiselle kävis, ainakin rajauksina :)

Miima kirjoitti...

Tosi ihana meikki!! :)

manana kirjoitti...

Miima: Kiitos!