torstai 19. maaliskuuta 2009

Creamy Mix

Tänään päätin ihan kokeilumielessä tehdä silmämeikin vain pelkästään meikkikynillä.
Lopputulos on tietenkin aika epäsiisti ja puolen tunnin kuluttua ei ollu enään paljon mitään jäljellä :)En edes viitsiny laittaa meikkivoidetta, eli tältä mun iho näyttää ihan pelkällä kosteusvoiteella.
Liikkuvan luomen keskiosaan sininen Essencen Smokey eyes kynä, silmän sisänurkkaan turkoosi Essencen eye liner ja ulkonurkkaan metsänvihreä P2-lineri. Näiden sävyjen yläpuolelle P2 voidemaisesta Autumn Flash luomiväripaletista luumua, jonka häivytin neutraaliin kultaan taittuvaan korostusväriin. Varsinkin tuo luumu näyttää jotenkin likaisen ruskealta ja mähmäiseltä.. Alasisäluomella Essencen musta kajali.Vau mikä kiilusilmä, harvoin tulee noin pelästyneen näköinen yrittämättä. Johtuiskohan mun hiiren äkkikuoleman aiheuttamasta shokista. Vielä se päivällä yritti touhuta kaikkee ja sitten se olikin siinä ja kaveri vaan jäi ihmeissään katsomaan jälkeen. Elämä on rankkaa. Varsinkin, kun Alex voitti Britannian huippumallin ja jumalainen Catherine jäi toiseksi. Hiiri raukka oli varmaan ihan samaa mieltä ja yritti vaan protestoida omalla tavallaan.Onneksi muuten tänään alkaa Suomen huippumalli haussa, jota pääsen onneksi tällä kerralla ihan seuraamaan kiitos tvkaistan. Mä oon ihan addiktoitunu tuohon formaattiin ja mietin just eilen et miks Ranskassa ei ole vastaavaa?? Täällä vaan alkaa taas uusi kausi Maajussille morsianta :/

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Olisi mielenkiintoista lukea juttua ja nähdä vieretysten vertailua miten eri värit korostavat silmien väriä.

Mulla on siniset silmät. Millä väreillä kannattaa korostaa silmien sinisyyttä? Olisi kiva nähdä esimerkkimeikki, joka korostaisi sinisiä silmiä ja ehkä vielä jopa suurentaisi silmiä.

Terv. Tatja

manana kirjoitti...

Tatja: Tosi hyvä idea! Laitetaan tulemaan :)