keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Orange & Blue

Tuo tärkeä, rakas ja niin ärsyttävä koneeni valitettavasti jämähti heti aamusta ja joudun taas kommunoikaan tällä vieraalla aparaatilla. Saahan nää kuvat sitten siirrettyä myöhemmin mun koneelle, jos siis kulta kerkee korjaamaan mun työasemaa jossain vaiheessa. Mutta kuitenkin jotenkin hankala asettua toisen koneelle niinku ihan olemaan ja levitellä kamojaan ympäriinsä.
Mietin tuossa just, että hitsi enään 10 päivää lomaan! Ihanaa päästä kotiin ja saunaan ja tekemään mitä kaikkee ihanaa sitä nyt lomalla voikaan tehdä. Luvassa on muuten taas synttäriarvonta, joka varmaan pidetään kun ollaan Suomessa, niin palkinnot on helpompi lähettää.

Päivänmeikki-idean sain eilen illalla kun katsottiin Nouvelle Starin (Idolssin) tämän vuoden viimeistä alkukarsintaa ja sen jälkeistä parhaat-koostetta. On se vaan niin uskomattoman hauskaa nauraa huonostilaulaville ihmisille, jotka vielä haluavat ehdottomasti esitellä puutteensa julkisesti. Kansainvälistä huvia siis. Joskus kuitenkin onnistaa ja löytyy se pearl rare. Jaksan aina vaan vaahdota miten ihana Julien on:
Oranssia hieman pinkkiin taittuvaa (mango ehkä) sävyä yhdistettynä neutraaliin beessiin ja ruskeaan. Tästä tuli syksyisemmän oloinen kuin mitä oli tarkoitus, mutta ihan kiva kuitenkin.Kullalla ei sitten ollutkaan paint.nettiä tällä konella joten jätän suosiolla ne luomivärikuvat pois.
Oranssi on mattaluomiväri eli silla saa kaunista jälkeä taputellen huolellisesti kunnon pohjustuksen päälle. Tänään se oli Alverdee. Oranssi siis liikkuvalle luomelle ja kulmaluulle luonnonvalkoista mattaluomiväriä ja luomivakoon ensin harmaaseen taittuvaa beessiä ja sitten ulkonurkkaan tummempaa pronssista ruskeaa. Rajasin molemmat ripsirajat Essencen tummanruskealla rajauskynällä. Poskilla Sun Club ja huulilla kontrastina kylmänsävyinen Helena Rubinsteinin Ritual 01 Free Spirit.Pitääkin muuten rueta miettimään sitä arvontaa ja palkintoja. Tänä vuonna arvomme muuten useamman voittajan, miksi tyytyä yhteen, kun saa kerran itse päättää :D

Koska tämä postaus ei selvästikkään ole tarpeeksi sekava niin loppuun vielä farkkukynsiä eli P2-merkin 190 Fancy:
4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kiva meikki ja ihanan värinen kynsilakka! tuosta videosta tuli mieleen kun katsoin Nizzassa idolsia, silloin siinä pääsi jatkoon yksi nainen jolla oli kainalosauvat.. harmi etten nähnyt jatkoa, oli meinaan paljon mielenkiintoisempi kuin Suomen idols!:D

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Hmm, en kyllä heti nyt muista naista kainalosauvojen kanssa, mutta kyllä joka kaudella on ollu tosi hyviä laulajia ja tuomaritkin on ihan hauskoja :D Mikä on kans hauskaa... kun ranskikset vetää englanniksi ja ne laittaa tekstitykset siitä miten ne laulaa kun siinä ei oo päätä eikä häntää...

Sonja kirjoitti...

Hauska kynsilakka! Hyvältä näyttää, vaikka itse en osaisikaan käyttää. Olen aika tylsimys kynsilakkojen suhteen.

manana kirjoitti...

Sonja: Joo tuo on aika ärpäkkä väri, mutta noita tulee keräiltyä, kun ne maksaa vaan jotain päälle euron ja laatukin on ihan ok. Mun mielestä kaikki näyttää lyhyissä kynsissä ihan kivalta, vaikka ois vähän värikkäämpääkin :)