perjantai 13. maaliskuuta 2009

Au Naturel

Kylläpä nyt meni tänään hankalaksi postaaminen, aika loppuu ja kone kaatuu. Vielä kaiken lisäksi joku naisihminen soitti jostain firmasta johon olin lähettänyt CV:n. En todellakaan saanu selvää mistä firmasta oli kyse ja muutenkin koko puhelu meni ihan metsään. En aluksi korviksiltani kuullu mitään ja sitten en vaan saanu muuten selvää ihmeelliseltä aksentilta ja puhelimen pätkimiseltä... No anyways mulla ois puhelinhaastattelu ensi tiistaina 15.00. Kaiken kukkuraksi olin niin sekaisin, että sanoin loppuun, normaalin au revoiren tilaan ciao ciao!!!! Ihan uskomaton möhläys, en usko itekkään tuota!

Onneksi muuten se 28 nude paletti tuli aamusella ja pääsin jo kokeilemaan sitä:Turha muuten poseerata muka fiksun näkösenä, kun kerran ei osaa ees puhelimessa käyttäytyä.Pohjustus Alverdella ja sen päälle liikkuvalle luomelle kakkosta hieman luomivaon yli. Luomivakoon kolmosta häivytyssiveltimellä ja kulmaluulle ykköstä. Todella klassinen silmämeikki ja sopii takuulla kaikille. Vielä rajaukset yläripsirajaan mustalla nestemäisellä rajauskynällä.Pitää lähtee tästä menemään ja nopsasti, kun vaan tietäs miten pukeutua... Mittari valehtelee, että ois 17°, vaikkei paista edes aurinko. Ois se kyllä jo aika jo keväistyä, kun on talvitakissa kuljettu jo kuinka monta kuukautta. Viime vuonna varmaan oltiin jo terassilla tähän aikaan.

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Tosi kiva luonnollinen meikki!
ja ranska on kyllä sellainen kieli, ettei siitä meinaa saada selvää.. onhan se kivan runollinen kieli että siitäköhän tuo johtuu ettei kaikesta saa aina selvää

Sonja kirjoitti...

Nätti meikki jälleen kerran :)

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Voi niin on ja monesti varsinkin noilla myyntimiehillä ja kaupanalan ihmisillä on semmonen ärsyttävä teennäinen venyttelevä tyyli puhua, että varsinkin puhelimessa on vaikee saada selvää :( Toivottavasti sitten puhelinhaastattelussa ois joku selkeenpi puhuja!

Sonja: Kiitos :)