keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Black Kitty Nails

Ensimmäiset Halloween kynnet ovat valmiit!!

Käytin kolmea pohjalakkaa: Essencen viininpunainen Beauty Victim, oranssi 09 Get the Fever ja vihreä 15 Party on.



Kuvioita kahdesta laatasta m50 ja m57 mustalla Black Pearl erikoislakalla.



Kynsitatuoinnit ikivanhat Tiimarista, yhyy tuo kurpitsa ei näykkään tummalla pohjalla :( Lisänä hieman vihreetä glitterilakkaa Primarkilta ja päällyslakka Konadin oma.

english: My first Halloween nails! Three polishes from Essence wine red Beauty Victim, orange 09 Get the Fever and green 15 Party on. Decorations from two Konad plates m50 and m57 with Black Pearl special polish. The nail stickers are from Tiimari and they are OLD + Konad's topcoat.

tiistai 29. syyskuuta 2009

H to the N

Kaivelin tuossa jo innoissani Halloweenkoristelaatikon esille! Muistin pohjalla olevat juhlaan liittyvät kynseilyjutut ja ...



onneksi Halloweeniin on sen verran onneksi aikaa, että kerkeän kokeilla useampaankin erilaista!
Huomasin samalla, että multa puuttuu yksi välttämättömyys eli valkoinen kynsilakka :o

maanantai 28. syyskuuta 2009

Earthy

Päivänmeikki on samalla viimeinen osa Natur Minerals sarjaa. Sain kaikki kolme viimeistä sävyä yhdistettyä tähän lookkiin:



Pohjustuksen päälle taputtelin vihreään taittuvaa ruskeaa Sparkle Brown sävyä luomivakoon asti. Luomivaosta ylöspäin sävy Tan jonka häivytin kulmaluulla vaaleaan korostussävyyn.
Korostin luomivaon ulkonurkkaa vielä Smokey Black irtoluomivärillä.



Sparkle Brown koko alaripsirajassa, eikä rajauksia tällä(kään) kertaa.



Poskilla Sun Club aurinkohohdepuuteri ja huulipuna supernude Helena Rubinsteinin 08 Virgin.



Tässä meikissähän on vähän samoja sävyjä kuin mun uudessa kaverissa! Se nakottaa tuossa asennossa vaikka miten pitkiä aikoja puutarhassa luumujen päällä ja vahtaa perhosia :) Piti mennä oikein sanomaan terve kädestä pitäen ja sehän innostui hankaamaan mun mustat housut ihan täyteen karvoja... Oikein herttanen killi.

english: FOTD is the last part of my Natur Minerals series and I managed to combine all the remaining three colours. The kitty is unfortunately not mine but we are good friends :)

Dangerous

Maanantain mani uudella P2 petroolin sävyisellä lakalla 249 dangerous. Lopputulos ei ollutkaan yhtä häikäisevä kuin toivoin...



Tummien lakkojen kanssa tuntuu aina olevan vaikeeta löytää sellainen kaveriväri joka sopisi yhteen, mutta samalla erottuisi aluslakasta. Kuviot levystä m67, isommissa kynsissä perhoset ja pikkurillissä rusetti valkoisella helmiäiserikoislakalla.



english: I just couldn't wait to test the new P2 polish 249 dangerous. The images from plate m67 with white pearl special polish.

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Finished!

Jei! Muistettiinpa eilen ottaa mitat kauppaan mukaan ja saatiin niihin kahteen "uuteen" kaappiin hyllyt. Tätä onkin jo odotettu :D Kiva poika leikkasi meille rautakaupassa ihan mittojen mukaan neljä hyllyä 13€ yhteensä ja kulta maalas nuo reunat vielä valkoisiksi.



Vihdoin kaikki kamppeet järjestyksessä. En viittinyt laittaa niitä alkuperäisiä lasiovia paikoilleen, kun niitä ei saa millään liikuteltua.



Tuo outo peili hyllyjen takana on reiän peittona. Nyt vaan seuraavaksi keittiön seiniin vähän raikkaampaa maalia ja paremmat valot, uusi tiskipöytä, työtasot ja kaapit...



Ja makkarin telkkutasoon kans samalla hyllyt ja nyt konsolit, oppaat ja boxit omilla paikoillaan!

lauantai 26. syyskuuta 2009

Wet'n Wild Halloween

Ensimmäinen Halloween meikkikokoelma tälle syksylle tulee Wet'n Wildilta, kerrankin siis saatavilla myös Suomesta :) Tämän pitäisi olla jo kaupoissa.




Kokoelmaan kuuluu: musta kynsilakka 1,49€

Kahdet erilaiset irtoripset 2,99€ kpl

Kaksi huulipunaa, Black Crème ja Mysterious Glow, joka taittuu vihreään 1,49€ kpl

Valkoinen Mega Sparkle Confetti, jokapaikan glitteri 1,99€

Mysterious Body Crayon on vartalolle tarkoitettu voidemainen kynä. Värivaihtoehtoina pimeässä hehkuva vihreä ja mattamusta 1,99€ kpl (saattaisi toimia hyvin luomivärin pohjustukseen...)

english: Halloween collection from Wet'n Wild, available in sebtember.

My New Card

Näpertelin tuossa aamusta itselleni käyntikortin, ihan vaan kavereille ja tutuille jaettavaksi :)

perjantai 25. syyskuuta 2009

Faurest Green

Kävipä hauskasti tuossa aikaisemmin meikkaillessa. Nyt siis jatkuu se Natur Minerals-sarja ja olin valinnut tälle päivälle Silver Blue nimisen luomivärin. Aloitin pohjustamalla liikkuvan luomen mustalla Essencen smokey eyes kynällä, pitkästä aikaa! Taputtelin Silver Bluen sen päälle liikkuvalle luomelle ja kuinkas kävikään, se muuttui kultaisen vihreäksi. Suunnitelma meni siis ihan uusiksi:



Lisäsin luomivaosta ylöspäin isolla häivytyssiveltimellä Golden olive sävyä, joka on itseasiassa aika lähellä tuota silver blue+mustan sekoitusta ja häivytin sen kulmaluun korostussävyyn. Tällä kertaa korostussävynä oli valkoinen osio Pure Beauty puuteripaletista.



Ei rajauksia tällä kertaa, koska tummempi luomiväri toimii ilmankin...



Poskilla Pure Beauty puuteri Essenceltä ja samasta kokoelmasta myös huulikiilto.

Purple Hearts

Olipa kyllä harvinaisen vaikeeta poistaa se Essencen kultainen lakka...

Tänään violettia ja kokeilussa uusi P2-merkin 169 electric lakka. Ihan nätti, mutta musta tuntuu, että tää on ihan samanlainen kun yksi vanhempi Lumenen lakka.. harvoin mulla tulee ostettua ihan samaa sävyä kuin mitä omistaa jo, paitsi äitillä tietenkin ;)




Joka tapauksessa oikein nätti lakka! Sen päälle ranskalaiset tipit levystä m19 valkoisella erikoislakalla ja toiset tipit levystä m73 violetilla erikoislakalla.



Pitäis tänään saada vielä päivänmeikki postattua, mutta netti ei ole yhteistyöhaluinen :(

english: The base is P2's 169 electric. The french tips from Konad's plate m19 with pearl white special polish and the heart tips from plate m73 and purple pearl special polish.

torstai 24. syyskuuta 2009

Konad from A to Z

Perusteellista Konad-opasta on toivottu ja yritän nyt koota tähän sellaista tietoa, josta on ollut minulle apua. Vanha videoni aiheesta löytyy täältä.

1. Konadeita (laattoja, lakkoja ja settejä) saa edullisesti esim: OC Nail Artista ja Suomessa Cesarsshopista. Olen itse tilannut kaksi kertaa OC:ltä ja suosittelen sitä lämpimästi. Parhaillaan on menossa tarjous -30% yli 20$ tilauksista ja ilmaiset postikulut minne tahansa maailmassa!! Alennukset saa eri kynsibloggareiden koodeilla ja esim. KonADDICT, KONADOMANIA ym.

2. Kun aloitat leimauksen kannattaa "työasema" laittaa valmiiksi niin homma sujuu helpommin:



Tarvitset - paperia kuviolaatan alle, johon ylimääräinen lakka on helppo pyyhkäistä
- pumpulilevyn jossa on acetoonillista kynsilakanpoistoainetta
- topsin jossa on acetoonillista kynsilakanpoistoainetta

3. Pyyhkäise ennen aloittamista valitsemasi kuvio acetoonipumpulilla rasva- ja lakkajäämien poistamiseksi ja yritä olla koskematta kyseiseen kuvioon sen jälkeen sormilla. Kuivaa kuvio paperilla tarvittaessa.

4. Nopeus on valttia. Erikoislakka nopeasti levylle, raappaus heti sen perään, leimaus ja kuvio kynnelle. Erikoislakat kuivuvat nopeasti ja voivat kuivahtaa niin levyyn kuin leimasimeenkin.

5. Kun olet sanut lakan kuvioon, pyyhkäise sen päältä raapalla 45° kulmassa, ei pystysuorassa, ettei raapan reuna osu kuvion kuoppiin.



Vedä aina ranskalaisia tippejä tehdessä kuvion leveysssuunnassa, siis sivusta sivuun (hirveen vaikea ilmaista tämä järkevästi!!).



6. Jos kuvio ei jostain syystä tartu leimasimeen, pyykäise leimasin acetoonilappuun ja puhdista myös kuvio tarvittaessa acetoonilla. Varsinkin ihan uusi leimasin saattaa olla sen verran liukas, että lakka ei helposti siirry siihen. Monet ovat kokeilleet leimasimen hankaamista kynsiviilalla pinnan rosoistamiseksi... en tiedä auttaako, koska en ole tätä tekniikkaa kokeillut.

7. Kuvion saa helpoimmin levystä leimasimella painaen suoraan kuvion päälle ei pyörittäen, koska lakka saattaa puristua kuvion reunasta ulos.



8. Kuvio kannattaa tarkastaa leimasimesta ennen kynnelle painamista, koska se on helpommin korjattavissa tässä vaiheessa, kuin jos se on jo kynnellä.



9. Laattojen kanssa ei ole välttämätöntä käyttää erikoislakkoja, mutta ne toimivat tietenkin parhaiten, koska ne on suunniteltu yhdessä käytettäviksi.

Jos kuitenkin haluat käyttää tavallisia lakkoja niiden tulisi olla paksuja ja runsaspigmenttisiä, jotta kuvio erottuu aluslakasta. Kokeilemalla löytää parhaiten tähän sopivia lakkoja, metalliset ja mattalakat toimivat yleensä. Erikoislakat eivät sovellu aluslakoiksi, koska ovat kumimaisia.
Konadin oma päällyslakka ei myöskään ole välttämätön, mutta toimii tietenkin parhaiten konadien kanssa. Kuviot eivät lähde valumaan päällyslakan mukana ja lakkaus kestää sen kanssa helposti viikon. Kysykää toki jos jotain jäi epäselväksi :)

english: My comprehensive Konad guide!

1. You can buy Konad (plates, special polishes and different sets from many webstores but my favourite (I've ordered twice) is OC Nail art. You can get -30% off for orders over 20$ with codes from KonADDICT, KONADOMANIA and several others. With these special codes you also get free international shipping!!

2. Before you start its good to prepare your workstation with paper under your plate, a cotton disc and a cotton swab with acetonic nailpolish remover.

3. Before stamping, wipe your selected image on the plate with acetone in order to remove possible grease or old polish.

4. Try to be as quick as possible with the different steps because the special polishes dry rapidly and can dry up on you plate or stamper.

5. When you have the polish on the plate, pass the scraper in a 45 degree angle (rather than straight upwards) so you dont get your scraper caught in the plate's holes. With french tip plates scrape always sideways.

6. If you fail to transfer your design from the plate onto the stamper clean them both with acetone.

7. Best way of getting the image off the plate is pressing the stamper straight up on the plate, rather than rolling it. Rolling can make the polish squeeze out of the plate.

8. I like checking the image when its on the stamper, before pressing it on my nail. Because it is so much easier to fix it at this point rather than when its already on the nail.

9. You don't necessarily have to use the Konad special polishes with the plates but of course they work best together because they were designed to be used together. I recommend experimenting with different polishes, often the metallic and matte ones work the best.
If you have any questions, don't hesitate to ask!

51 lukijaa tänään!! Kiva, että olette löytäneet blogini :)

51 readers today!! Yey, I'm so happy you've found my blog :)

Quizzz

Nappasin tämän jostain blogista jokunen aika sitten:

1. Things you cannot leave the house without:

my phone, lipsil lipbalm and a book or earphones for my phone's radio

2. Favorite brand of Make Up:

Essence is my number 1 at the moment but If I had the money I'd like to get some more MAC

3. Favorite flower:

Forget-me-not and roses

4. Favorite clothing store:

H&M and New Look, oh how original!

5. Favourite perfume:

Gloria by Cacharel or my new favourite G from the Harajuku Lovers line

6. Heels or Flats:

I'd love to able to wear heels more but in reality I love comfy shoes

7. Do you make good grades:

Like at school, yeah I'd say so

8. Favorite colors:

Green, purple and black

9. Do you drink energy drinks:

Never, can't stand them...

10. Do you drink juice:

not really, water is always a good choice

11. Do you like swimming:

If the water is warm enough, when I was little I could spend a whole day in a lake at summer :)

12. Do you eat fries with a fork:

nope, I'm a slob

13. Favorite moisturizer:

A-derma's Exomega from pharmacy

14. Do you want to get married later on in life:

Like right now would work for me...

15. Do you get mad easily:

Too easily... it depends, sometimes I can be calm as a buddha

16. Are you into ghost hunting?

It's the perfect time for that around Halloween right! I have a thing for abandoned houses...

17. Do you have any phobias?

Flying is the worst!! I try to get along with spiders but it's not always easy

18. Do you bite your nails?

NEVER!!

19. Have you ever had a near death experience?

I hope not, none I'm aware of.

20. Do you drink coffee ?

At this very moment, only Finnish coffee though, french coffee is toxic!

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Rainbow

Ja taas elokuviin! Ehkä tällä kertaa Inglourious Basterds tai Hotel Woodtock...

Pitkästä aikaa todella värikästä ja oman näköistä päivänmeikkiä:



Pohjustuksen päälle silmän sisänurkasta ulospäin Natur Mineralssin Teal, samaa myös alaluomella. Luomen keskiosaan turkoosia H&M Hello Kitty paletista (joo tämä jäi pyörimään tuohon pöydälle, eli taas käytössä) ja ulkonurkkaan violettia samasta paletista. Häivytin violetin vaaleaankorostus väriin kulmaluulla ja myös silmän ulkoalanurkkaan.



Rajaus uusi geeli Alverdeltä, joka tuntuu tosi hyvältä käytössä ja vielä plussana se tuoksuu todella hyvältä, harvinaista, eikös!



Poskipuna HR Blissfull ja huulikiilto Essencen Nothing But rebel 04 No-no.

english: FOTD with teal from Natur Minerals and two shades from H&M Hello Kitty palette, turquoise and purple. Gel liner from Alverde, blush from Helena Rubinstein and gloss From Essence.

Bag Dilemma

Apua! Nyt on pakko saada uusi pienempi käsveska syksyksi ja löysin kolme aivan ihanaa New Lookista. Mutta mikä näistä ihanuuksista on se juuri oikea!?



Musta tyylikkyys niiteillä 22€



Tämä violetti olis se mun lemppari 18€



Ja myös hyvä vaihtoehto hopeinen 18€

Pyörittiin viimeviikolla kaverin kanssa vaikka kuinka kauan kyseisessä kaupassa ja muistin, et ei hitto, sain 20% alekupongin, kun ostin sillon aikoja sitten ne kultaiset avokkaat... Ja se oli sittemmin vissiin menny muovipussin mukana roskiin. Hei, ohi meni peräti neljän euron alennus!

tiistai 22. syyskuuta 2009

New Essence Nail Stuff

Essencellä on paikkoin maailman paras valikoima meikkejä ja kynsienhoitotuotteita. Mahtavien kausilookkejen lisäksi perusvalikoima kehittyy kokoajan ja nyt (jei!) saadaan vielä lisää todella edullisia ja innovatiivisia kynsijuttuja:



Konad kopio Stampy-setit tekevät odotetun paluun! Harmi vaan, että tällä kertaa paketeista puuttuu erikoislakat, vaikka hinta on pysynyt samana... Kaksi erilaista pakettia joihin kuuluu kuviolevy, raappa ja leimasin 2,99€ kpl.



Ranskalaisen manikyyrin tekoon kaksi settiä joissa kärkienmaalauslakka, tarroja ja päällyslakka 3,49€ kpl.



Kynsikoruja uusissa väreissä ja muodoissa 2,49€



Kynsien valkaisuun tarkoitettu setti johon kuuluu valkaiseva lakka ja kärkien maalauslakka 3,49€



Kolme ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettua lakkaa jotka lupaavat mm. tyylikästä kiiltoa 1,69€ kpl.





Fresh start-lakka valmistaa kynnen lakkausta varten ja pidentää lakan kestoa 1,59€
Express dry suihke nopeuttaa huomattavasti kynsilakan tai koruliiman kuivumista 2,49€



Tavallista kynsiviilaa hellempi vaihtoehto eli lasiviila 1,99€

Gimme some of that gel!

Tässäpä eilinen elokuvameikki ja eka kokeilu Alverden geelilinerillä. Geeli on kovin kosteeta, mutta levittyi kauniisti Coastal Scentsin taklon siveltimellä. Tuonkin siveltimen olin tilannu joskus aikoja sitten ja ajatus oli ottaa sen kaveriksi joku CS omista linereista, mutta minusta tämä Alverde ajaa kyllä asian loistavasti ja hintaa vain 2,95€. Varmasti todella riittoisa jos nyt ei sitten kuivu jossain vaiheessa.



Pohjustuksen päälle vaaleanpunaista H&M:n Hello Kitty quatrosta koko luomelle kulmiin asti. Luomivaosta ylöspäin violettia samaisesta paletista kulmakarvoja kohti häivyttäen isolla häivytyssiveltimellä.



Poskipuna toisesta Hello Kitty paletista ja huulikiilto H&M Retro Chic.



Itse elokuva olikin minulle ylläri, kun en jostain syystä muistanut lähtiessäni mitä oltiin itseasiassa menossa katsomaan :) Kulta oli valinnu vähäisistä dubbaamattomien elokuvien joukosta Distric 9. Aluksi se vaikutti kyllä vähän oudolta ja tylsältäkin, mutta petrasi kovasti loppua kohden. Ihan kuin olisivat jättäneet loppuun vielä varaa jatko-osalle...

english: FOTD from yesterday. My first try with Alverde's gel liner and so far I'm liking it a lot! Rest of the makeup is from H&M. I saw District 9 yesterday and was weird and different but in a good way, so if your a fan of unconventional films this on is for you.