maanantai 14. syyskuuta 2009

Lavender Sky

Päivänmeikkiä pukkaa... Löysin laatikoita järjestellessä Ebaystä aikoja sitten tilaamani Natur Minerals irtoluomivärit ja päätin kokeilla uudelleen kaikkia. Ei siis tietenkään kaikkia yhtä aikaa! Hehehehee, ei kun tästä on tulossa pieni minisarja... Luomivärejä oli alunperin jotain päälle parikymmentä, mutta pistettiin ne siskon kanssa puoliks. Tänään käytössä kolme sävyä ja kuusi jäljellä:



Pohjustuksen päälle silmän sisänurkkaan vaalea lila Violet, jota jatkoin ripsirajassa silmän ulkonurkkaan asti. Sininen Reddish Brown (vissiin etikettivirhe tässä, eli väärä nimi) luomivaosta ylöspäin häivyttäen vaaleaan korostusväriin kulmaluulla. Violetti rajaus yläripsirajaan P2-merkin kajalilla 080.



Alaripsirajassa kaunis harmaanruskea Taupe Fusion johon häivytin sinisen v-muodossa yläluomelta.



Nyt kävi muuten Madamelle silleen, et poskipuna unohtui tänään kokonaan :0 huulikiilto kuitenkin on Essenceltä ja se on violetti Glam Rock.

english: FOTD with Natur Minerals from Ebay. For this look I used three loose shadows and I'm making a mini series with these shadows, I've still got six to go. And yes, I forgot my blush today :0

Ei kommentteja: