keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

First Video

Tässäpä luvattua Stampyilyä videomuodossa:Kaikki käytetyt tuotteet Essenceltä, paitsi päällyslakka P2.

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Huomenta!

Pitaakin kokeillakin tuota stamppailya!

Oli muuten janna kuunnella puhettasi -alkaa kuulumaan sellanen tuttu ns. ulkosuomalaisen "aksentti" ts. tapa puhua. Itsellani on samanlainen twang puhuessa (nimim. 15 vuotta ulkomailla).

Olen muuten lukenu blogiasi jo vissiin vuoden verran, ja kaikki postauksesi ovat hirvean mielenkiintoisia ja meikki jutut antavat inspiraatiota :)

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Tosi mielenkiintoinen ja informatiivinen video!!

Hah hah, paljastui myös oma tietämättömyys. Olin siis ihan luullut että noita kuvioita tehdään ikään kuin sabluunalla (joku kuviolevy kynnen päällä ja sitten lakkaa, you know).

Hippiäinen

manana kirjoitti...

Johanna: Huomenta! Joo en meinaa ite millään tunnistaa omaa ääntä :D Onko liene tuollainen ollenkaan. Sitä ei millään haluais myöntää, että on tosiaan aksentti omassa äidinkielessä, mut muistan, kun sisko mainitsi asiasta jo ensimmäisenä Ranskan vuotena... Kiva kuulla :)

Hippiäinen: Kiitos! Itseasiassa Essencellä on olemassa myös sabluunoita, tiiä sitten miten hyvin ne toimii :D

Ines kirjoitti...

Näitä lisää!

Heti tekee mieli hakea leimasatsi. Tähän mennessä luulin puuhan olevan vaikeampaa enkä ole siihen ryhtynyt... so wrong! :D

manana kirjoitti...

Ines: Eikös! Mä luulin kanssa, enkä muutenkaan ole ollut muiden kuin ihan tavallisten kynsilakkojen kannalla. Kaikista tympeintä tässä on vaan noiden levyjen puhdistus, eikä sekään ole sen hankalampaa kuin kynsilakan poisto :)

Ansu kirjoitti...

Voi sä oot ihan höppänä!! Mutta hyvin näyttää onnistuvan, en malta odottaa että saan omani! Ei sun puhe ihan kuulosta luonnolliselta, vähän tommonen makuuhuone-ääni :D:D <3

manana kirjoitti...

Ansu: Vai niin :D