tiistai 22. syyskuuta 2009

New Essence Nail Stuff

Essencellä on paikkoin maailman paras valikoima meikkejä ja kynsienhoitotuotteita. Mahtavien kausilookkejen lisäksi perusvalikoima kehittyy kokoajan ja nyt (jei!) saadaan vielä lisää todella edullisia ja innovatiivisia kynsijuttuja:Konad kopio Stampy-setit tekevät odotetun paluun! Harmi vaan, että tällä kertaa paketeista puuttuu erikoislakat, vaikka hinta on pysynyt samana... Kaksi erilaista pakettia joihin kuuluu kuviolevy, raappa ja leimasin 2,99€ kpl.Ranskalaisen manikyyrin tekoon kaksi settiä joissa kärkienmaalauslakka, tarroja ja päällyslakka 3,49€ kpl.Kynsikoruja uusissa väreissä ja muodoissa 2,49€Kynsien valkaisuun tarkoitettu setti johon kuuluu valkaiseva lakka ja kärkien maalauslakka 3,49€Kolme ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettua lakkaa jotka lupaavat mm. tyylikästä kiiltoa 1,69€ kpl.

Fresh start-lakka valmistaa kynnen lakkausta varten ja pidentää lakan kestoa 1,59€
Express dry suihke nopeuttaa huomattavasti kynsilakan tai koruliiman kuivumista 2,49€Tavallista kynsiviilaa hellempi vaihtoehto eli lasiviila 1,99€

10 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihania ja tosi edullisia!

Sagu kirjoitti...

Noniin. Nyt meni yli! Mä en kestä enää! Rupeat välittömästi toimittamaan Essencejä himokkaille lukijoille heidän pyynnöstään! :D

manana kirjoitti...

*~SL: Saksalaiset ne vaan osaa yhdistää hinnan ja laadun :)

Sagu: Joo, olenkin jo kotia Suomeen kantanut tutuille vaikka kuinka paljon kaikkee Essenceltä tilauksesta... Pitäänee laittaa vaikka joku hätäapuarvonta tässä pystyyn :)

Lucía kirjoitti...

I love essence!

manana kirjoitti...

Lucia: Me too! I'm completely addicted :)

KONADomania kirjoitti...

that is great! since when they are available??hope I can get them soon:)

manana kirjoitti...

KONADomania: I can't wait either! Luckily these will be available in october so very soon :)

Emilia kirjoitti...

Ihania! Saakohan noita myös Ranskan puolelta? Toisaalta syysloma on tulossa enkä ole vielä päättänyt mihin reissata - shoppailumatka Saksaan voiskin olla houkutteleva vaihtoehto :)

manana kirjoitti...

Emilia: Periaatteessa pitäisi saada Galeries Lafayettelta, mut ainakin meidän liikkeestä saa todella suppeaa valikoimaa eikä esim. limited editioneita. Mut kannattaa käydä kurkkaamassa, Saksasta saa ainakin :)

Anonyymi kirjoitti...

hei voisko joku mailata mulle osoitteita mistä saa ostettua netistä essence tuotteita? pliiis!!!

tragosina@yahoo.es