tiistai 22. syyskuuta 2009

Gimme some of that gel!

Tässäpä eilinen elokuvameikki ja eka kokeilu Alverden geelilinerillä. Geeli on kovin kosteeta, mutta levittyi kauniisti Coastal Scentsin taklon siveltimellä. Tuonkin siveltimen olin tilannu joskus aikoja sitten ja ajatus oli ottaa sen kaveriksi joku CS omista linereista, mutta minusta tämä Alverde ajaa kyllä asian loistavasti ja hintaa vain 2,95€. Varmasti todella riittoisa jos nyt ei sitten kuivu jossain vaiheessa.



Pohjustuksen päälle vaaleanpunaista H&M:n Hello Kitty quatrosta koko luomelle kulmiin asti. Luomivaosta ylöspäin violettia samaisesta paletista kulmakarvoja kohti häivyttäen isolla häivytyssiveltimellä.



Poskipuna toisesta Hello Kitty paletista ja huulikiilto H&M Retro Chic.



Itse elokuva olikin minulle ylläri, kun en jostain syystä muistanut lähtiessäni mitä oltiin itseasiassa menossa katsomaan :) Kulta oli valinnu vähäisistä dubbaamattomien elokuvien joukosta Distric 9. Aluksi se vaikutti kyllä vähän oudolta ja tylsältäkin, mutta petrasi kovasti loppua kohden. Ihan kuin olisivat jättäneet loppuun vielä varaa jatko-osalle...

english: FOTD from yesterday. My first try with Alverde's gel liner and so far I'm liking it a lot! Rest of the makeup is from H&M. I saw District 9 yesterday and was weird and different but in a good way, so if your a fan of unconventional films this on is for you.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompa sulla pirtsakka blogi, jatka samaan malliin :)

Sanna kirjoitti...

Silja: Kiva kuulla, jatkan :)

brita kirjoitti...

tosi söpö meikki! oon katellut noita h&m:n hello kitty -meikkejä, mutta en ole uskaltanut vielä kokeilemaan :D mutta ehkä niistä saisi ihan hyvän näköisiä meikkejä.

Sanna kirjoitti...

brita: Kiitos :) Joo näissä on yleensä lyömätön hinta-laatusuhde! On mulla kyllä toisaalta yks Hello Kitty paletti jota kokeilin kerran ja joka ei ollu mistään kotoisin. Kannattaa ainakin välttää niitä missä on se superglitteripäällys (kuten uusissa Betty Boob-paleteissa näkyi olevan), koska sen alla ei ole kovinkaan paljon pigmenttiä...