keskiviikko 19. elokuuta 2009

Golden Sands

Tänään on sitten meidän 5-vuotispäivä ja varasin tuossa aikaisemmin pöydän vähän paremmasta ravintolasta. Tämä on ihan Strasbourgin kuuluisan katedraalin vieressä ja äitikin muisti, että kyseessä on Jacques Chiracin suosikkiravintola. Ravintoloihin erikoistunut sivusto la fourhette tarjoaa -50% nettivaraajille eli sinne sitten kahdeksaksi.

Sitä ennen ajattelin ulkoiluttaa New Lookista hamstraamiani täydellisiä kultakenkiä. Nämä edustavatkin juuri sitä kesähääfiilistä, jota en silloin Lontoosta millään löytänyt. 7€!



Päivänmeikissä tietenkin kultaa ja kimallusta:



Pohjustuksen päälle kultaa 120 pro paletista (swatch-kuvassa keskellä). Ohuella kynäsiveltimellä mattaruskeaa ohut viiva hieman luomivaon yläpuolelle. Häivytin sen yläpuolelta vaaleaan kultaan kulmaluulla. Jätin silmän ulkonurkan vapaaksi. Ruskeaa myös kevyesti alaripsirajaan. Yläripsirajassa rajaus Essencen ruskealla kajalilla ja tasoitin sen ohuella siveltimella ja ruskealla luomivärillä.



Aurinkopuuteri Essencen Sun Club 01 huulipuna HR Stellars 81.



Kolmenkymmenen asteen helteet senkun vaan jatkuvat ja tämäkin meikki varmaan sulaa pois sen siliän tien, kunhan pääsen ovesta ulos :D

5 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Onnea! ja upeat kengät

Stazzy kirjoitti...

Onnittelut ja halit sinne, sekä sulle että Ollille! Toivottavasti ravintola on käymisen arvoinen.

Sanna kirjoitti...

*~SL: Kiitos :)

Stazzy: Kiitos! Joo olihan se ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, ois vaan kannattanu pyytää joku romanttisempi nurkka, oltiin vähän oven suussa :D

Ansu kirjoitti...

Onnea <3

Sanna kirjoitti...

Ansu: Kiitos rakas!