lauantai 16. toukokuuta 2009

Les nouveaux meubles

Tässäpä niitä eilen haalittuja ilmaisia sisustuselementtejä, ihan ehtaa Emmauslaatua... Pölyisiä ovat ja haiskahtaavat vanhalle röökille, mutta pienellä tuunauksella tulee aivan ihanat!

Tästä tulee keittiön astiakaappi kunhan vetäisen sen valkoiseksi, tuohon keskiosaan pitää saaha hyllyt, ne on hävinny jossain vaiheessa:Tv-taso tästä vissiin tulee, valkoinen myös. Saadaan kaikki konsolit ja muut härdellit piiloon ovien taa:Ja sitten tämä herttaisuus! Kauhee sotku tuossa takana... Tämä on sen anteliaan kaverin tätin entinen kauneuspöytä, jossa on kivasti laatikkotilaa ja jopa valot :D Harmi vaan, kun tuohon eteen ei pääse istumaan:En viitsiny kuvata viimeistä kaappia, kun siitä irtos ovet siirrettäessä , mutta sen takaa löytyi tällainen historiallinen leima:31. elokuuta 1960 ja oisko jonkun nimmarit. Onko sitten valmistus- vai tarkistuspäivämäärä.

Meillä ois tuolla yläkerran asunnossa vielä huonekaupalla saman aikakauden huonekaluja, kunhan vaan anoppi sais ittensä koottua ja päätettyä millon saadaan käydä hakemassa omamme pois. Anopin enon kamoja siis ja syy miksi asiassa junnataan on, että pari kaukaista sukulaista saaattaa maybe haluta jotain. Eli koko kämpän siivous+tyhjennys on edelleen jäissä.

Nyt vaan iski kauhee into päästä hiomaan ja maalaamaan ja saada tavarat järjestykseen!

8 kommenttia:

Lucía kirjoitti...

You make a very nice looks! I love them!!!

Sonja kirjoitti...

Vanhat huonekalut on ihan parhaita!

Pupuce kirjoitti...

Ihania! Nyt töihin ja kuvia blogiin äkkiä! :)

manana kirjoitti...

Lucia: Thanks so much :D

Sonja: On! Ja nämä tosiaan ihan ilmaisia vielä :P

Pupuce: Tosiaan! Hankala vaan kun tuo on jo keittiössä, kun pitää hioo vielä ennen maalausta, mutta kyllä se tästä :)

Stazzy kirjoitti...

Noi on ihan parhaita! Etenkin toi buffetti, vai mikä astiakaappi onkaan <3

manana kirjoitti...

Stazzy: Se onkin vielä paljon hienompi, kun mitä muistin ja siitä tulee vieläkin parempi, kunhan tuunaan hieman. Saan sitten koko keittiön järjestykseen :D

Ansu kirjoitti...

Voi rakas miten hienoja huonekaluja oot saanu!! Pistähän äkkiä maalit pintaan niin tullaan katsastamaan ne valmiuksissaan :) just bongasin mummon kauneuspöydän peilin mökiltä, ja aijon raivata sille pöydälle tilan kotoo niin olis kiva!

manana kirjoitti...

Ansu: Joo oon ihan ihmeissään miks se anto ne ilmatteeks pois. Tarjottiin sille eilen kaljaa kiitokseks. Maali onkin jo ostettu et valmista on ku tulette :)
Se on kyllä tosi hyvä se kauneuspöytä, kun on laatikkotilaa ja pelikin on niin iso. Harmi vaan kun mulla on se jakkara täällä!