torstai 3. syyskuuta 2009

NARS Fall/Winter 09

Tänään torstaiseen tapaan opiskeltiinkin kovasti englantia Jeen kanssa (not) ja käväistiin myös vähän hypistelemässä Emmauksella.Hieman löytötilpehöörikuvasaastetta, samalla emmausterkkuja äitille ja Erjalle!
Värinokkospistokkaat, joita muuten keräilen näin kesäisin, kössitty kaupungin istutuksista...

Päivänmeikissä teemaviikon päättävä Narsin syksyn/talven lookki:Ideana ja tehosteena tässä meikissä on yläsisäluomella oleva rajaus, joka ei paljon näy, mutta joka antaa kauniisti pituutta ripsille. Rajaus siis kajalilla ja sitä saakin hieman harjoitella, koska ainakin minulla sisäluomet ovat aika kutiavaiset :)Pohjustuksen päälle koko luomelle kulmakarvoihin asti isolla häivytyssiveltimellä metallinen harmaanruskea luomiväri, itse käytin Essencen Bohemiaa. Samaa myös alaripsirajaan. Silmän sisänurkkaan hento, melkein ihonvärinen vaaleanpunainen korostusväri No7 pikkupaletista. Luomivakoon pienemmällä häivytyssiveltimellä mattamustaa 28 nude paletista (2), myös alaripsirajan ulkonurkkaan. Luomivakoon mustan häivytykseen myös ykköstä.Poskipuna HR Blissful poskipäille häivyttäen aika ylös silmäntasolle. Huulipuna Rimmelin 217 Chiffon.

english: FOTD is NARS's fall/winter look, the last one from this weeks theme and some of today's thrift store finds.

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Ha, meilläkin on aikomuksena pistäytyä huomenissa Emmauksella. Tosin etsinnässä on vaatekaappia ja sohvaa ja muuta "kivaa". :)

manana kirjoitti...

Stazzy: Viime kerrasta on jo monta kuukautta! Tällä kertaa ei kyllä tuntunu olevan mitään järkevää, leikkö vielä joku kesävaihe heillä menossa :)