perjantai 11. syyskuuta 2009

Polish Haul

Äiti soitti tuossa juuri ennen päiväunia (ollaan nyt siis molemmat flunssassa kullan kanssa ja siksi päikkäreillä keskellä perjantaita) ja ilmoitti, että yksi lapsuuden ystäväni olisi tulossa kyläilemään ensi viikolla!! Jei! Hän on Zürichissä asuvan perhetutun veljentytär ja onkin menossa käymään ensin Zürichissä ja sitten ensiviikon lopulla mahdollisesti täällä meillä. Olis kyllä tosi jännää, viidessä vuodessa ensimmäinen kaverini joka olisi vaivaitunut tänne asti :)

Eilisiä Saksan pikkulöytöjä:Essencen kolme Limited Edition lakkaa 04 Shankar Ethno Couture kokoelmasta, 03 Iced Chai Latte Creamyliciousista ja 02 Love² Made With Lovesta.P2-merkiltä sos kynsilaastari ja uudesta lakkavalikoimasta 169 electric ja 249 dangerous.Made With Love kokoelma oli vähän tylsä ja parasta antia olivatkin kynsilakat ja toinen hajuvesi Secret Love, joka on juuri sellainen ihana Escadan makea... (Secret Lovessa mustaviinimarjaa, saframia, ruusunterälehtiä ja häivähdys omenaa. Sydäntuoksussa aprikoosia ja jasmiinia ja ominaistuoksussa santelipuuta, myskiä ja meripihkaa.) Bonuksena alennuskorista Essencen universaaleja tarratimantteja vaikkapa kynsiin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sanna hei, suunniteltiin jo et ens keväänä otettas joku pidennetty viikonloppu ja tultas käymään! kun kerta on nyt sitä opintolainaa ja säästötilejä ja muuta. Et kunhan keksimme ajankohdan niin ilmineeraan sinullekin :D

- Tuuli

Panda kirjoitti...

Osaatko sanoa että myydäänkö siellä suunnalla maailmaa millaisilla hinnoilla OPI-kynsilakkoja? Ja onko siellä niitä "kaikkia" mallistoja myynnissä vai ainoastaan esim uusimpia eriä?

manana kirjoitti...

Tuuli: Voi miten ihanalta kuulostaa!!! Tottakai tulette! Eikä oo niin kallista, että se ois esteenä :D Kannattaa varata ainakin 4-5 päivää ettei mee kiireeksi...

Panda: Kuule, en etes tiiä :) Sephoralla oli pari hullua lakkaa, varmaan myydyimpiä sävyjä (tummia punaisia) enkä edes muista hintoja... Muuten en oo kyllä nähny ainakaan täällä Strasbourgissa... Oiskohan isommissa tavarataloissa sitten muualla :)

Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten Zürich.

manana kirjoitti...

Anonyymi: Niinpä on :)