tiistai 1. syyskuuta 2009

Bobbi Brown Crome Collection

Tämän viikon teema syksyn/talven uutuuksien sarja jatkuu ja nyt vuorossa tyylikäs Bobbi Brownin juhlakauden meikkilook:Pohjustin liikkuvan luomen Essencen mustalla smokey eyes kynällä ja sen päälle taputtelin hohtavaa hiilenmustaa Essencen Beauty Victim paletista (4). Valkoista samasta paletista (3) kulmaluulle ja häivytin harmaan häivytyssiveltimellä valkoiseen. Metallista valkoista silmän alasisänurkkaan 28 nudepaletista (1)Alaripsirajan ulkonurkasta puoleenväliin asti ohut raja mustalla rajauskynällä ja mattamustaa 28 nude paletista (2) yläripsirajassa tarkasti ripsien väleihin.Poskipuna Essencen Ethno Couture ja huulipuna HR Ritual 82 Morning Star.

Kokoelma saatavilla loka-marraskuussa!

3 kommenttia:

maritus kirjoitti...

Kiitos tästä! Tuli juuri sopivaan aikaan, kun on huomenna opiskelijabileet ja kuolasin tuota jo aikaisemmasta postauksestasi :) Kiitos! Pelastit päiväni :)

maritus kirjoitti...

..Tosin tajusin juuri, että eihän minulla ole mitää Smoky eyes kynää. Mikä ajaisi saman asian? Vai ihan pelkkä luomiväri?

manana kirjoitti...

Maritus: Eipä kestä :) Kiva kuulla! Siis sen kynän ideana on saada aikaan tumma ja hieman voidemainen (tahmeahko) pohja johon luomiväri tarttuu paremmin. Kyllä pelkkä normaali (esim. Lumenen) luomivärinpohjustustuote käy tai hätätilassa meikkivoidepohjustuskin. Ihan pelkkä luomiväri saattaa yksinään olla huono tarttumaan luomelle kunnolla, eikä väri välttämättä tule niin intensiivisenä esille. Hauskoja bileitä ;)