sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Purple Lace

Nyt ei sitten tulekaan konadikyyrejä tältä suunnalta ainakaan ihan heti, koska ihastuin tähän uuteen niin palavasti! Konadin omalla päällyslakalla tämä kestää helposti viikon. Ensi viikolla onkin luvassa sitten jotain ihan muuta ja ainakin yksi haaste.Pohjana Essencen Iced Chai Latte, jonka päällä pitsikuviot Konadin laatasta m71 Purple Pearl erikoislakalla. Onneksi satuin löytämään vielä yhden kappaleen tuota Iced Lattee, on muuten todella kaunis ja monikäyttöinen. Viimeksi Saksassa käydessäni, tätä lakkaa lukuunottamatta, Creamylicious Limited Editionin grilli oli jo tyhjennetty tarkkaan. Muut kokoelman tummat lakathan hamstrasin jo aikoja sitten.Jotenkin tämä pitsikuvio onnistuu aina, siis kokeilenhan tätä jo toiseen kertaan! Mutta tuleehan siinä jo kaksikymmentä leimauskertaa yhteensä. Kuvio on juuri sopivan pientä eli sitä ei voi sotkea raappausvaiheessa.english: My new favourite, laced nails konadicure! The base is Essence's Iced Chai Latte polish and the lace design is from Konad's plate m71 with Purple Pearl special polish.

4 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Mie niiiin tahon noita :I! Aivan älyttömän nätti kuviointi, värit mätsäävät hyvin keskenään :).

Käykö konadointiin (miten se sana oikein taipuu?) ihan mikä kynsilakka tahansa? Eli riittääkö hankinnaksi valitsema kuviolevy, leimasin ja... äh enhän mie enää noita kaikkia tarvikkeita muista :D. Mutta siis se peruspakkaus millä kuviot tehdään, vai tarvitseeko erikseen ostaa jotain "erikoislakkoja"?

Mies melkein jo lupaili ostaa minulle välineet joululahjaksi, olen sen verran näyttänyt kaikenlaisia ihania kuvia sille ja haaveillut noiden hankkimista ;). Jouluun on liian kauan aikaa... (Ehkä vuosipäiväksi? apua milloin sellanenkin nyt tarkalleen on :D?)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätit kynnet! :)
Voisitko mitenkään tehdä isomman postauksen konadin käyttämisestä? :)

*~SL kirjoitti...

Ihana kuvio! pitäisi itsekin ostaa joku tuollainen

manana kirjoitti...

Panda: Kiitos! Heh :) Noh periaatteessa mikä tahansa lakka käy, joka on tarpeeksi paksu, koska alle millin ohut kerros ei muuten näy mihinkään. Netissä on useampikin lista jonne immeiset on lisänneet hyväksi kokemiaan lakkoja (tavallisia, jotka toimivat konad-laattojen kanssa, mm. china glazeja) itellä ei ole tavalliset lakat oikein toiminut ja ainakin perus mustan ja valkoisen erikoislakan suosittelen hankkimaan. Kyllä ihan perustoimivan setin, varsinkin OCNailista, saa alle kolmenkympin reilusti, kun postikuluja ei ole. Joo, tosiaan inspaat miehenkin mukaan :P

Anonyymi: Kiitos Toki, laitetaan tulemaan!

*~SL: Tää on ihan Konadin parhaita!