keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Avec les lunettes

Päivänmeikissä elle s'ennuien pyynnöstä laseilla!Onkohan ihan ekaa kertaa käytössä Anytimen keväisen vihreä luomiväritrio nro 3 Virheä villitys. Tosi pieneen ja kompaktiin pakettiin ovat saaneet kolme oivaa luomiväriä ahdettua! Harmi vaan, kun näiden valmistus on lopetettu.. Anyways, pohjustus kuten aina on tärkeä ja sehän minulla on saksalaiselta Alverde-merkiltä. Sen päälle liikkuvalle luomelle vaalein vihreä luomivakoon asti. Luomivakoon keskimmäinen vihreä isohkolla häivytyssiveltimellä. Ihan ulommaista nurkkaan ja hieman myös samalla luomivakoa tummensin tummimmalla vihreällä ei kuitenkaan luomen keskivaihetta sisemmäs. Rajaus mustalla Essencen Creamylicious kynällä yläripsirajaan ja häivytin rajan ohuella rajaussiveltimellä ja pienellä määrällä tumminta vihreää.Alaripsirajan sisänurkassa vaaleinta vihreetä ja ulkonurkassa tumminta. Korostin myös ulkonurkkaa hieman mustalla rajauskynällä. Kulmaluulla valkoinen korostusväri tällä kertaa Pure Beauty puuterimosaiikista, joka toimi tänään myös poskipunana. Huulipuna HR Ritual 39 Lolita ja huulikiilto Pure Beauty Essenceltä.Silmälasimeikeissä ja miksei muutenkin pari tärkeää pointtia:

1. Pohjustus! Silmämeikki pysyy paikallaan ja siistinä varsinkin suurentavien lasien takana
2. Peitetuote eli omaa ihon sävyä ehkä hieman vaaleampi (lohenpinkki toimii mainiosti) voidemainen tuote jolla saadaan tummat silmänaluset piiloon.
3. Rajaus antaa silmälle muodon ja raamit
4. Juurista lähtien huolella taivutetut ripset avaavat silmät
5. Korostusväri kulmaluulla antaa niin muotoa kuin lisää kontrastia kokoa luomelle
6. Hoidetut ja siistit kulmat, eli ei rehottaville luomelta tilaa vieville kulmille :)
7. Valopilkku silmänsisänurkkaan antaa myös avaruutta ja kokoa silmälleenglish: Today's makeup with glasses as requested.

7 kommenttia:

elle s'ennuie kirjoitti...

Kiitos! :) Hyvältä näyttää, täytyypähän vain rohkaistua ja itsekin kokeilla!

*~SL kirjoitti...

minulla on tuo sama trio :)

manana kirjoitti...

elle s'ennuie: Eipä kestä :)

*~SL: Näitä olis kannattanu kyllä hamstrata enemmänkin :)

Stazzy kirjoitti...

Hei tää on tosi tosi kaunis meikki <3

manana kirjoitti...

Stazzy: Kiitos :)

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Todella kaunis meikki! :)

manana kirjoitti...

Nea/Fashioned in Finland: Kiitos!