keskiviikko 9. syyskuuta 2009

New Foundations

Syksy on aina mielenkiintoista aikaa kosmetiikka-addiktille ja tänä syksynä yksi minua erityisesti kiinnostava juttu on meikkivoiteet. Olen käyttänyt kohta loppuun ensimmäisen pulloni Maybellinen Pure Liquid Mineral meikkivoidetta, enkä aio ostaa samaa uudelleen. Vaikka kyseisessä meikkivoiteessa ei sinänsä ole mitään merkittävää vikaa, tekee mieleni kokeilla jotain uutta. Ennen tätä käytin kolme pulloa L'orealin Infailliblea, josta tykkäsin tosi paljon, mutta nyt pakko löytää jotain ihan uutta!

Ainakin minulle ongelma on melkein aina tarpeeksi vaalean sävyn löytäminen. Kalliimmista merkeistä täydellisen sävyn löytäminen ei tunnu olevan yhtään helpompaa, mutta koska olen marketti/edullisen kosmetiikan kannattaja käytän mielelläni alle 15€ meikkivoiteita. Puutereita atooppinen ja rutikuiva ihoni ei ole koskaan kestänyt.

Tässä pari tämän syksyn uusia kiinnostavia markettimerkkien meikkivoiteita:Max Factorin Second Skin Foundation sisältää tätä meikkivoidetta varta vasten kehitettyjä orgaanisia väripigmenttejä ja uudenlaisen emulsiokoostumuksen. Tämä tuoksuton meikkivoide on saatavilla kuudessa sävyssä hintaan 17,99€Revlonin Color Stayn mineraalivaahtovoide kestää 16 tuntia sopii myös rasvaisuuteen taipuvaiselle sekaiholle ja on saatavilla kolmessa vävyssä. Ilman talkkia, öljyjä, tuoksua tai parabeeneja hintaan 18,95€ ja bonuksena SPF 20.YSL:n meikkivoidetta selvästi matkiva siveltimellä varustettu Espritin Perfect Veil on saatavailla vain neljässä sävyssä hintaan ja 13.95€ DM-kaupoista. Hypoallergeeninen ja pelkästään luonnonraaka-aineita sisältävä lupaa myös kestää jopa 16 tuntia.

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Minäkin haluaisin kokeilla mineraalimeikkivoidetta, tai Diorin se olisi tosi hyvä. Infalliblea menossa toinen pullo

brita kirjoitti...

Minulla on tuo sama ongelma että on joskus hankala löytää tarpeeksi vaaleita sävyjä :\ Se on tosi rasittavaa, kun haluaisin kokeilla meikkivoiteita, mutta sitten monet vaatii ainakin keventämistä kosteusvoiteella tai jollakin supervaalealla, että saa sopivan sävyn. Max Factorilta sitten löytyy tarpeeksi vaalea (ja kesäisin voi käyttää jopa toiseksi vaaleinta sävyä, vau :D).

Voisit tehdä joskus postauksen erityisesti tosi vaalean ihon meikkaamisesta tai sille sopivista meikkivoiteista :)

Ansu kirjoitti...

Toi esprit vaikuttaa mielenkiintoiselta!

manana kirjoitti...

*~SL: Nythan alkaa vihdoin olla kunnolla valinnan varaa, näkyyvät vaan edelleen hinnoittelevan "mineral" tuotteet aina vähän kalliimmaksi...

Brita: Sepä se! Suomessahan joskus ainakin Maybelline ja L'oreal lisäävät valikoimiinsa vaaleille sopivia sävyjä... mut muuten on ihan sattumaa jos sattuu löytämään sen sopivan ja monesti niiden valmistus lopetetaan aika nopeesti. Kerran oli L'orealilla ihana translucide-meikkivoide ja se oli aivan täydellinen, kavereitten kanssa sitten sitä hamstrattiin porukalla, kun se lopetettiin :( Joo toki asista voisi tehdä ihan omankin postauksen!

Ansu: Joo pitää ehdottomasti kokeilla jos löytyis sopiva sävy :)