tiistai 10. maaliskuuta 2009

Keittiön tekoa

Innoistuin eilen kokkailemaan ja halusin saada jääkaapissa pyörivät munakoisot pois. En yleensä ole kauhee moussakafani, karmivia kokemuksia on.. Mutta tällä reseptillä tuli aivan suussasulavaa. Vaihdoin kesäkurpitsat tuoreisiin herkkusieniin, tomaatit murskaan, puristin ison valkosipulinkynnen jauhelihan sekaan ja puolitin reseptin meille kahdelle. Vaikka tää on hieman aikaavievää, kannattaa kuitenkin kokeilla!



Tarjoilin anopin sirkuslautasilta tomaatti, mozza, oliivi-salaatin kanssa :P



Asiasta jonnekkin... Olipa pettymys tuo uusin Essencen kynsilakka. Kuivuu huonosti ja eihän tuota edes huomaa! UPS-ukko soitti ovikelloo just, kun olin saanu lakattua ja menihän se tietenkin ruttuun. Naulana arkkuun paketti ei ees ollu mulle vaan alakerran natsille :(

6 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Nam hyvältä näyttää ruoka!
kiva sävy tuossa kynsilakassa, minä tykkään vaaleista sävyistä :)
mutta harmi jos ei pysy :( tuttu ongelma, oletko kokeillut laittaa alle jonkun pysyvämmän (läpinäkyvän)lakan ja sitten tuota päälle?

Sanna kirjoitti...

*~SL: No nyt tosiaan alan tottua tuohon, onhan se ihan kiva kevätsävy. Pitää ens kerralla kokeilla aluslakan kanssa :)

Fearless Fuchsia kirjoitti...

Tulipa näin äkkiseltään mieleen, kun siellä Saksan vieressä asustelet, että ootko kokeillu Basic Concept -merkin (toivottovasti nimi meni oikein..) kynsilakkoja?

Saksasta joskus ostin yhden pullon ja tosi tyytyväinen oon ollut lakan laatuun ja kestävyyteen. Makso muistaakseni muutaman euron.

Jos et oo vielä kokeillut niin suosittelen lämmöllä :) Suomesta merkkiä ei taida saada lainkaan...

Sanna kirjoitti...

Fearless Fuchsia: Joo teen melkein kaikki kosmetiikkaostokset Saksan puolella ja ainakin Woolworth-kaupasta löytyy Basic Conceptia. Oon muistaakseni joskus ostanu jonkun lakan niiltä ja annoin sen vissiin pois kun se oli jotenkin liian hailakka. Eiks niillä oo kaksi eri laatua toinen pyöreässä pullossa ja joku toinen?

Fearless Fuchsia kirjoitti...

Jep, Woolworthista sen taisin ostaa. Tää miun puteli on sellanen pyöreä. En muista, oliko muunkinlaista pulloa. Sävy on numero 104 (melko hotti pinkki) ja ainakin se on ihan peittävä ja kestävä :)

Sanna kirjoitti...

Fearless Fuchsia: Joo just viime kerralla ihastelin sellaista hieman oranssiin taittuvaa melkein neonpinkkiä ja jotenkin ajattelin et noh, se on varmaankin tosi tönkköö, kun näytti niin paksulta. Kokeilen ehdottomasti ensi kerralla, koska väri oli niin ihana ja jos kerran laatukin on kohdallaan :)