torstai 22. huhtikuuta 2010

Baby Pink

Keväistä manikyyriä luvassa, huomenna nimittäin pitää taas vaihtaa työsopivaan lakkaan.
Minä muuten nautin tässä jo toista päivää reippaasta (vähemmän keväisestä) maalinkärystä, alakerran emäntä oli nimittäin päättänyt maalata vihdoin käytävän seinät. Jotenkin ikävä tunne sinänsä, kun joku on koko päivän tuossa meidän oven takana, suhina ja rapina vaan kuuluu...
Tuli vaan tuossa mieleen, että olisihan se voinut olla ihan kohtuullista kysyä ehkä meidänkin mielipidettä tähän asiaan. Mitenkähän nyt sitten kun hän jättää seinät jostain kohti maalaamatta (onhan meilläkin oma osamme portaista) ja meidän tulisi ehkä jatkaa maalaamista ylöspäin? Niin, että otammeko ihan hatusta vetäen jonkun valkoisen sävyn ja huit hait värieroista vai mitenkä? Toisaalta onhan meillä jo erilaiset ikkunat ja ulkokaihtimet, lämmitykset ja postilaatikot ym...
Niin uhkailtiin aikaisemmin kovasti maksullisen isännöitsijäpalvelun hankkimisella, ettei vaan heidän etunsa jäisi jalkoihin. Olisi kiva kuulla mitä ulkopuolinen ihminen on mieltä näistä omavaltaisista päätöksistä. Meille on tolkutettu mm. että jos haluamme grillata puutarhassa meidän pitäisi pyytää siihen ensin heiltä lupa!! Talossamme on kolme erillistä asuntoa, emme siis ole vuokralla tai muutenkaan heidän lupien varassa. Sattumoisin alakerran serkun veli omistaa yläkerran pienemmän asunnon ja sen takia hänellä tuntuu olevan se harhaluulo, että he ovat tässä jotenkin enemmän osakkeenomistajia tai jotain. Olisi kiva kuulla onko kukaan samantyylisessä tilanteessa, minusta kun ei ole oikein käyttää poissaolevan ihmisen äänioikeutta omanaan ja jyrätä muiden talossa asuvien ihmisten oikeuksia.
Minusta tässä kyllä vedätetään meitä ihan mennen ja tullen. En saa edes kellarista enää otettua kasteluvetta kukille, kun ukko oli tukkinut YHTEISEN vesipisteen :( Hyvä esimerkki tästä ylivallasta on myös se että, kellarin viidestä huoneesta me saamme käyttää yhtä ainoaa. Mitään "yhteistä" ei enää selvästikään tässä taloudessa ole jos on koskaan ollutkaan. Krrr!

Tosi söpö vaaleanpunainen tämä MNY:n 541:Kun sain ensimmäisen kerroksen tätä lakkaa kuivatettua tuntui, että eihän tästä ole väriä nimeksikään, mutta kahdella kerroksella sain ihan kivan peittävyyden. Näissä MNY-lakoissa on plussana todella kätevät leveät siveltimet joilla levitys on super nopeaa ja helppoa.Sitten piti päästä pitkästä aikaa leimailemaan ja mikäs parempi kaveri pinkille kuin violetti :)Kuviot laatasta m36 Konadin Violet Pearl erikoislakalla. Päällyslakka Essencen Top Speed.english: Here's a new baby pink polish from MNY. 541 is a very discreet, pretty shade and it has a nice metallic sheen. I really like the MNY-polish brush, it's quite wide and makes application so much faster and precise. I have to change again tomorrow for something more work-appropriate, so before that here' s some stamping fun with butterflies from Konad's plate m36 with Violet Pearl special polish. Top Coat is Essence's Top Speed.

2 kommenttia:

badbomben kirjoitti...

Kamala naapuri mutta ihana lakka! Tosi nätti pinkki, huurteinen ja hento mutta silti selkeä, oma sävy. Kahdella kerroksella aika hyvin pinkiltä, varsinkin noin vaalealta.

Sanna kirjoitti...

badbomben: Eikös ;) Ja tässä on vielä niin kaunis metallinen/helmiäinen hohde jota ei kovinkaan monissa lakoissa ole, huurteinen taitaakin tosiaan sopia kuvaukseksi tälle.