keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Dissidia

Miten uskomattoman ihana viikonloppu olikaan... ja siis töitä tehdessä! Jalat olivat kyllä julmetun kipeät 8 tunnin seisomisen jälkeen, mutta se oli sen arvoista ja ensikerralla onkin sitten senkin verran helpompaa. Niinkuin mainitsinkin jo aikaisemmin työkaverit olivat kaikki supermukavia ja en tiedä johtuiko siitä, että olin jonkun toisen palveluksessa/väliaikainen, kun kaikki kolleegat olivat niin ystävällisiä ja kiinnostuneita. Sephoraan verrattuna ero tunnelmassa oli kuin yöllä ja päivällä!
Menin siis ensimmäisenä päivänä hyvissä ajoin liikkeeseen ja esittelin itseni kaikille työntekijöille ja tarkastin varaston. Liikkeen pomo eli myymälävastaava oli todellakin mies ja vielä erityisen hauska sellainen, hän otti minut lämpimästi vastaan ja oli muutenkin todella avulias.
Olin ajatellut etukäteen ettei noin pienessä kempparissa varmaan kovin paljon käy asiakkaita, mutta kyllä niiti riitti ihan kivasti paria hiljaisempaa hetkeä lukuunottamatta. Perjantaina muut työntekijät olivat jo laittaneet Flower-pisteen valmiiksi liikkeen etuosaan. Varsinkin punaiset silkkiunikot herättivät asiakkaissa positiivista huomiota ja kiinnostusta.
Suuressa kauppakeskuksessa sijaitsevan liikkeen asiakkaat olivat mukavan kiireettömiä ja monen kanssa tuli juteltua ihan pitemmät pätkät ja yksi valloittava mummo antoi oikein suukot lähtiessään ja toivotti hyvät jatkot :)

Tänään sain puhelun työnvälitysfirmalta ja he tarjosivat kahta uutta keikkaa mm. Givenchylle. Tähän Givenchyn sopimukseen kuuluu myös koulutus Pariisissa!! Oletan, että tämä Kenzon keikka oli sitten mennyt ihan hyvin, ainakin liikkeen vastaava oli aivan ihmeissään erinomaisesta myynnistä.Juuri lauantaina kun en ollut kotosalla oli postipoika tuonut myöhäisen synttärilahjani! Tämän ihanuuden kanssa juna- ja lentomatkat lyhentyvät kummasti :)english: I suppose my mission for Kenzo went pretty well because I received a call from my agency today offering new missions for Givenchy etc :) I'm so excited!!
This pearly white sweetness is my late birthday present from my BF. My new PSP will make train and plane travel so much faster :D

3 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Ihanaa että oli kiva reissu.
Kyllä sn siitä nyt saa tuulta purjeiden alle nuo työhommat, kun kerran saa jalan oven väliin.

Panda kirjoitti...

Ihana yllätys! Oli varmasti hyvin mieluinen ;).

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Ihan just niin :D Pakkohan sen on joskus onnistaa!

Panda: Oli kyllä :D Toivottavasti poikii vielä tulevaisuudessa paljon lisää töitä.