keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

In the Jungle

Minulla on tänään työnvälitysfirman ihmisen kanssa soittoaika puoli kolmelta tutustuaksemme yhdessä Kenzoon. En ollutkaan aikaisemmin huomannut, että kyseisellä merkillä on niin PALJON erilaisia tuoksuja ja myös miehille. Jo pelkästään perinteisestä Kenzon Flowerista on kuusi eri versiota... Esim. Sephorassa tuli aina esiteltyä niitä paria tuoksua jotka tunsin paremmin. Olisi kyllä ollut ihan kiva päästä jonnekin ihan oikeeseen koulutukseen ja tuoksuttelemaan hajuvesiä ihan kunnolla, kun nyt tulee vain ulkoa opeteltua paperilta. Tuoksut jäävät mieleen aina paremmin kuin pelkät nimet ja kuvaukset. Katsotaan mitä puhelukoulutuksessa myöhemmin selviää...

Tänään kokeilussa Essencen uusi Show your Feet kokoelman 10 In the Jungle:Meinasin olla ostamatta tätä tummaa kaunokaista, mutta onneksi ostin kuitenkin! Näitä Show your Feet lakkoja, kun ei saa mistään ihan tästä läheltä. Nämä ovat siis varpaiden kynsiin tarkoitettuja lakkoja jotka ovat todella kirkkaan värisiä, peittävät superhyvin ja ovat vielä antiseptisia kaupanpäälle!Pakkohan vihreäfanilla olla näin upea ja tyylikäs sävy kokoelmissaan. En edes raski leimailla mitään tämän päälle...Kun tästä ei edes kovin kauaa kerkeä nauttia, kun perjantaille pitää laittaa punaiset kynnet mätsäämään merkin lähettämiin pinsseihin.english: I love everything green, yet still I hesitated on buying this polish or not. I'm so glad I did because this is simply gorgeous! 10 In to Jungle is from Essence's Show your Feet-line. The formula covers so well, is highly pigmented and dried out really fast and hello, the colour!

5 kommenttia:

SSäärä kirjoitti...

Sullon toooosi ihana blogi. Mä rakastan noita sun lakkoja ja leimauksia ja erityisesti noita meikkauksia. ne on kauniita :)

ThRiSzHa kirjoitti...

wow... thanks for polish swatch..I heart green so much.. this color is stunning.. Im so lucky for one blogger generously send me this polish and its on the way here in Abu dhabi...!!

Sanna kirjoitti...

SSäärä: Voi kiitos :) Ihana kuulla!

ThRiSzHa: This is a very special green, funky and strong at the same time. If you love green like I do you need this one ;)

Ansu kirjoitti...

Ihan ihana vihree väri ja tulee mieleen sä joskus yläasteella en tiiä miks :D

Sanna kirjoitti...

Ansu: Niinpä justiin, siks meinasinkin jättää tämän väliin :)