tiistai 27. huhtikuuta 2010

Into the Wild 2

Aah! Taas pukkaa uutta ihanaa kevätkokoelmaa Essenceltä ja tämäkin Into the Wild-kokoelma yllätti ja vakuutti kaupassa ja vaikka en ajatellut etukäteen ostaa mitään... nappasin siis kuitenkin parit pikkujutut:Into the Wildissa sävyt ovat kauniin luonnollisia ja eri tuotteilla saa aikaan yllättävän erilaisia väriyhdistelmiä.Tuo pinkkiin taittuva persikka ja harmaanruskea vaikuttavat kuin luoduilta toisilleen. Vaikka minullakin on jo parit aurinkopuuterit Essenceltä sorruin kuitenkin tähän uuteen kauniiseen palettiin ja sen herkkään vaaleaan hehkuun. Myös tuo voidemainen jumbo kynä on aivan mahtavan monikäyttöinen ruskeanharmaa ja huulikiiltojahan minä olin päättänyt olla enää ostamatta.Lohkeileviin kynsiin ajattelin kokeilla P2:sen Calcium geeliä jota voi käyttää myös aluslakkana. P2:sen uusi kovettaja ei ainakaan vielä ole tehnyt tehtäväänsä eli kokeillaan nyt ruokkia kynsiä kovettamisen sijaan. Tämä paletti oli se jonka alunperin halusin Crazy for Colour-kokoelmasta ja nyt muistin ihan tarkistaa avaamalla oikean sisällön ;)english: Woohoo! Both late spring collections, Crazy for Colour and Into the Wild from Essence are out! Even though I was more looking forward to the CfC but I just fell for the ItW at DM... The sweet peachy pink with the natural grey brown are just perfect together. The polishes were pretty and even though I've decided not to buy any more glosses or bronzers I did again :) I also got a Calcium gel from P2 for my splitting nails, as a bonus this can be worn also as a base. And finally the blue/grey e/s palette I originally wanted from Crazy for Colour.

4 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

Huokaus ja kateellista mulkoilua :D No kai se jonain kauniina päivänä tännekkin tulee :d alkaa olla vanha virsi jo :D

Sanna kirjoitti...

Ruu: Niin pitäsköhän ihan ehdottaa jollekin suomalaiselle firmalle Essenceä myyntiin :)

Ruu kirjoitti...

On sitä jo ehdotettukin, mutta ei ne taida niin helpolla edetä Ainakin udelle nettikauppa pretty.fi:lle sitä on jo useammin ehdotettu, mutta ei sitä vielä ainakaan ole tänne saatu.

Sanna kirjoitti...

Ruu: Aijaa, onpa outoa etteivät ole innostuneet... Oisko syynä se että sarja on niin edullinen, että kate jäisi liian pieneksi? Mutta toisaalta kyllä Usassakin saa Ulta.comista niin miksei Suomessakin??