maanantai 5. huhtikuuta 2010

Sitä sun tätä

Synttärit ja pääsiäinen menivät ihan viuhahtaen ohi, kun saatiin mukavia yllätysvieraita Zürichistä! Lauantaina pistäydyttiin porukalla Offenburgissa ja sain ihanalta apteekin tätiltä lahjaksi suklaalevyn, kun kävin kysymässä apua/lääkettä perjantaiseen elukanpuremaan. Tosiaan puutarhassa touhutessa meni joku öttiäinen lahkeesta sisään ja puri/pisti sääreen tosi ilkeän paukaman. Netistä selvisi, että suurella todennäköisyydellä kyseessä on hämähäkin purema Yhyy ja mulle on aina tolkutettu, että hämähäkit ei pure... Tai siis ei kai ne Suomessa purekaan?
Offenburgissa on ihana pieni kävelykatukeskusta, jossa on kaikkea kivaa, talvella upeat joulumarkkinat ja mm. ihana sisustuskauppa Butlers, jota olen varmasti jo hehkuttanut aikaisemminkin.
Löysin paikallisesta Mülleristä Essencen Show your feet lakkoja joita meidän lähimmästä Saksan kaupungista ei saa. Tuo turkoosi on ihan mahtava leimaukseen (ainakin mitä olen muiden blogeissa nähnyt). Meilläpäin ei myöskään ole Essencen sisarsarjaa Catricea jolla on myös tosi kivoja tuotteita ja tällä kertaa nappasin sarjasta kokeiluun uuden ripsarin. Noita Essencen uusia kynsitarrojakaan ei ole Kehlissä näkynyt, joten varauduin tuleviin kesähäihin näillä hempeillä tarroilla. Lumenen meikkivoide tuli synttäripaketin mukana.Offenburgin Hennesillä oli myös kaikkea uutta kivaa ja ihmetyttääkin, miksi Strasbourgissa ei ole esim. kosmetiikkaa, kun tässäkin pienemmässä kaupungissa on... Onneksi sain viimeisen kappaleen tuota Preppy Pink-lakkaa, kun sitä ei silloin Pariisissa ollut.english: My Easter-holiday passed so fast with lovely surprise quests and a trip to Offenburg. Of course I hauled some makeup and other treats from Müller and H&M.

4 kommenttia:

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Yööök, hämähäkin purema :-O

Ihania shoppailuja sentään! :D

*~SL kirjoitti...

Kauniit korvikset! no minua on pistänyt ampiainen jalkaan enkä voinut käyttää juuri mitään kenkiä :D vai olikohan hämähäkki tms. en tiedä

Amabile kirjoitti...

Itseasiassa törmäsin viime kesänä täällä Suomessa kammottavan isoon hämähäkkiin, sellaiseen 2 euron kolikon kokoiseen. Asiaa tutkittuani selvisi että se on rantahämähäkki ja sen purema vastaa kivuliaisuudeltaan ampiaisen pistoa. Oli komea otus, tosin en halua tehdä sen lähempää tuttavuutta :-) Ihanat noi korvikset!

Sanna kirjoitti...

Nea: Ei ihan jokapäiväistä kuitenkaan onneksi... Niin kyllä vähän shoppailu helpotti :D

*~SL: Niin jännä kun huomasin sen aluksi kun sitä kutitti ja sitten nyt on kipeä ihan kuin mustelma... Allergialääkkeillä kyllä kans helpotti :)

Amabile: Voi kauheeta, kaikenlaista menijään sitä pitääkin olla! Laitan kyllä ensi kerralla lahkeet kenkien sisään, kun puutarhassa maassa möyrin :D