torstai 15. huhtikuuta 2010

Passion

Eilinen puhelinkoulutus meni oikein mukavasti ja kuten arvelinkin se homma mihin minut alunperin pyydettiin ei ollutkaan pelkkää Flowerin promoamista. Minun aluettani on koko Kenzon kempparipuoli tämän työrupeaman aikana ja kiva niin! Huomenna aamusta siis pyöräytän autolla, mustassa jakkupuvussani Molsheimiin ja toivottavasti tapaan uusia mukavia ihmisiä ja saan paljon kosmetiikkaa myytyä :)Laitoin kynnet uuteen kuosiin ja samalla yhden työasuun kuuluvan pinssin kanssa sävy sävyyn:Luulin, että tämä vanhempi lakka oli tullut jo aikaisemmin esiteltyä, mutta eipäs ollutkaan...ja tämä verenpunainen ihanuushan on P2:sen 130 passion.Jotenkin minulle tulee aina joulu tai joku muu juhla mieleen punaisesta kynsilakasta. Tätäkään en muuten olisi nyt laittanut, mutta ajattelin, että tällainen klassinen punainen sopii kosmetiikkaedustajalle, ehkä paremmin kuin joku turkoosi tai oranssi trendiväri...english: So tomorrow is my first day as a Kenzo-lady and I hope my somewhat short mission will be fun and that I'll get to meet new interesting people. I wanted to match my nails to the pins I'll be wearing at work and try to give an impression of someone professional and classy :) This blood red beauty is P2's 130 Passion.

5 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

toivottavasti se menee hyvin ja miksi ei menisi, mutta ennen kaikkea, että sulla olisi hauskaa!

Bisquits kirjoitti...

Uusi työnkuvasi kuulostaa tosi kivalta, tekisin itsekin mieluusti joskus jotain tuollaista. :-) Minusta kynnet on just sopivan klassiset tuohon työhön, ja mätsäähän ne kivasti Flowerin mainoskuviinkin! Kenzon Flower on muuten äitini suosikkituoksu.

Sanna kirjoitti...

Airelle: Kyllä varmasti menee, kiitos :)

Bisquits: Todellakin onhan se aina kiva tutustua uusiin sarjoihin ja kokeilla jotain ihan uutta! Tämä taitaakin olla muuten ihan just se unikonpunainen ja sopii myös niiden silkkikukkien kanssa joita sain jaettavaksi. Flower on todella kansainvälinen ja iätön tuoksu :)

brita kirjoitti...

tuo on kyllä just kiva punainen! mulla taisi olla joku vaihe, jolloin pidin tuon värisiä kynsiä kuuuukausi putkeen :D

ja onnea sen työn kans ^^

Sanna kirjoitti...

brita: Töissä sain tosi paljon kyselyjä lakan perään, taitaa olla muidenkin mieleen :) Kiitos!