maanantai 1. helmikuuta 2010

Flower Power!

Nyt mä en jaksa enään, mulla ei riitä ymmärtämystä, eikä mitään muutakaan. Nyt rakkaat lukijat, sukellamme hyvin omalaatuisen ranskattaren mieleen... Kyllä, hän on jotain serkkusukua kullalle, ei siitä sen enempää... hyvin kaukaista kuitenkin.

Halusin jakaa teidän kanssanne, rakkaat lukijani tämän, näkymä alakerrasta. Joka ainoa kerta, kun tulen tai menen tämä on vastassa:en sitten tiedä onko seinienmaalausurakka tulossa vielä tällä vuosikymmenellä, mutta tuo valkoinen rantu on ollut tuossa jo ainakin vuodenpäivät. Harmi, kun kattava suikkisaapaskokoelma on väliaikaissijoitettuna jonnekkin muualle, kun tuohon yleiselle kulkuväylälle. Olisimme muuten saaneet mahtavia, täysin ranskalaisia muotivinkkejä tulevalle keväälle...kastehelmethän ne siellä kimaltavat käytävän tunkkaisessa pimeydessä! Tuo valkoinen harso lisättiin tuohon päälle taisi olla viime kesänä, kun rinsessa sai rinssinsä eli alakerran pari meni naimisiin...tämä oli itseasiassa se syy, miksi päätin tehdä tämän postauksen tänään. Siis kertoakseni teillekin, täydellä varmuudella, että kevät on täällä!! Ajatella miten kultakin ilahtuu, kun tulee töistä väsyneenä kotiin ja jotain noin kaunista on odottamassa heti, kun portista sisään pääsee.ja siellä talvehtivat eläinystävämme, tuo veikeääkin veikeämpi vihreä sammakko on muuten wc-harjateline... ankan varsinaista "toimintoa" en tiedä.tässä kohta mua harmittaa iha himppusen, koska tuon ihanan bucketin/puketin paikalla oli enon elinaikana punaisia tulppaaneja ja kieloja. Mutta eipä itketä nyt niiden perään, nämä kukkasethan ovat IKUISIA!!samoin kuin tämä vessanikkunalle siirtynyt asetelma.voi kun tuo meidän puutarhakin näyttää niin ankealta tähän vuoden aikaan, onneksi tähänkin löytyi oma tekokukkaratkaisu ja lähikuvaan....Tämä ihanuus on siis ihan tämän mun toimiston ikkunan alla. Voin siis hakea kukkavoimaa siitä ihan vaan kaulaa kurottamalla!!Nyt joku anonyymi voikin sitten taas huokailla suomalaisesta vaatimattomuudesta oikein olan takaa. Tämä ovikyltti on ainoa todiste minun täällä asumisesta meidän ulko-oven tuolla puolella. Jätin kuvat isoiksi, ettei pieninkään yksityiskohta jäisi näkemättä.

Voi, kun meillä kaikilla voisi olla näinkin tyylitietoisia ja ystävällisiä naapureita, jotka rahaa ja vaivaa säästämättä sulostuttavat joka päiväistä elämäämme, aamen.

english: Today I just wanted to share with you, my dear readers, my neighbours outstanding personal style and good taste in what comes to flowers and decorating. Enjoy the "French touch" and try to bear the abundance of style and joi-de-vivre. Just in comparison, in the last picture, is my very humble door-hanger, just to let rare passers by know that there is in fact a totally tasteless and utterly boring Finn living here.. And yes this is the only sign of my existence (in this house) outside my door.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:DDDDDDDDD
tää oli ehkä paras postaus ikinä sulta :D

Sanna kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos :)

*~SL kirjoitti...

Ihana postaus ja kiva että kuvasit noita!:) yksi mitä Nizzasta kaipaan on laventelintuoksu ja kukkatori, se oli niin hienoa kun miehetkin osti kukkakimppuja ihan muuten vaan ja kulki niiden kanssa pitkin katuja, ei täällä vaan! Italiassa ei ole tullut nähtyä kukkatoreja, niin siellä lähinnä naiset laittelee suuria kukkaruukkuja parvekkeen reunoille.

Ehkä Ranska on hieman romanttisempi paikka kumminkin?

Anonyymi kirjoitti...

Hyi yök yök tekokukkia.

Jaanaba kirjoitti...

Hahhahhaa!

Kirsten (The Dutch Nail Blog) kirjoitti...

I like your doorhanger better! lol

I just wanted to let you know I changed my blog's name and url from 'Een Minder Mutsig Nagelblog' to 'The Dutch Nail Blog'.
The new url is here: http://thedutchnailblog.blogspot.com

Sanna kirjoitti...

*~SL: Voikun pääsiskin jonnekin aitojen kukkien luokse täältä tekokukkamuseosta. Onneksi kesä on tulossa :)

Anonyymi: Et selvästikään ole ranskis!

Jaanaba: Tihihiii :D

Kirsten: Thanks! Ok, links corrected :)

Stazzy kirjoitti...

Siis mä en vaan voi... :D :D Huoh, serkkukulta. Harmi ettei postaukseen saa sitä tuoreen tupakan ja.. öö.. vanhan käytävän hajua mukaan. Silleen mukavasti tasoittamassa tekokukkia.

brita kirjoitti...

Hahaa ihanan mauttomia nuo muovikukat :D

Tykkäisin itse koristella ulko-oven, mutta oon niin epäluuloinen naapurien suhteen etten kehtaa laittaa oveen mitään kalliimpia koristeita :D Parvekkeella voi sitten toteuttaa itseään.

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Ai niin justiin!! Unohdinkin sen mainita ja sen mahtavan parfyymin jota kans suihkitaan noihin kukkasiin, muun lemun peittämiseksi... Myönnä pois, että näitä on ollu ikävä!

brita: Joo ja parvekkeella ei niinkään sitten häirise muita omalla sisustusinnollaan :D

Ansu kirjoitti...

:D:D Muistaakseni valkoinen rantu oli jo kun viimeksi käytiin teillä! Koita jaksella <3

Sanna kirjoitti...

Ansu: Mut, hei siitä viime kerrasta ei oo vuottakaan vielä, kyllä se on nakottanu siinä jo paljon kauemmin...