sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Caribbean Sea

Jiihaa! Ensimmäinen työrupeama on takanapäin ja täytyy sanoa, että oli vielä paljon mukavampaan kuin osasin kuvitella! Työpaikka oli kiva pienehkö kemppari, työkaverit supermukavia ja asiakkaat myös. Olispa vaan erikiva jos saisin mennä sinne koko ensi viikoksi, mutta onhan ensi viikonloppu. Nyt jatkan kuitenkin tämän lyhyen viikonlopun viettoa elokuvan merkeissä ja palaan aiheeseen huomenna :)

Kynsillä punaisen jälkeen raikasta turkoosia:Punainen sai kyllä paljon kiitosta töissä ja kolleegat olivat tosi kiinnostuneita edullisesta saksalais kosmetiikasta. Nyt siis vaihteeksi jotain ihan muuta ja tämähän on todella pitkään himottujen listalla ollut Essencen 01 Caribbean Sea, myös siis Show your Feet varvaslakka-kokoelmasta.Nämä lakat ovat niin uskomattoman peittäviä ja tämänkin lakan väri oikein hehkuu metallisena. Ihan uskomaton hinta-laatusuhde näillä ottaen huomioon, kun hintaa on vain 1,79€!Minulla onkin ollut tämä varpaankynsissä odottamassa ensimmäistä sandaalikelin päivää jo ostopäivästä asti. Toivottavasti huomenna olisi yhtä lämmintä kuin tänään, 19° varjossa, että pääsisin ensimmäistä kertaa kokeilemaan uusia balleriinoja ja ottamaan vähän väriä kinttuihin.english: I had so much fun working as a Kenzo-lady this weekend! It was a total blast and I'm so glad I still have next weekend at this little perfumery. My previous blood-red manicure was a total success and many of my colleagues were interested in affordable German cosmetics :) I've been wanting this polish for so long!!! I've seen this around in nailpolish-blogs and it seemed so pretty and also suitable for stamping (who doesn't need a vibrant turquoise for Konadicures?) This metallic gorgeousness is 01 Caribbean Sea from Essence's Show your Feet-line.

4 kommenttia:

Burlesque kirjoitti...

miten noi lakat ees voi olla noin halpoja??

Li kirjoitti...

Lovely nails *-*

I like your blog and i'll follow you ok?

Make me a visit too and if you like my makes follow me too

=*

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

On tosiaan hinnat Saksassakin hieman eri kuin Suomessa... Eipä siis ihme, että kannoin sieltä läjäpäin kynsilakkoja ja hiustenhoitotuotteita :D

Kiitos muuten Alverde-postauksistasi! Niistä muistin merkin ja hullaannuin tuotteisiin ihan täysin :D

Sanna kirjoitti...

Burlesque: Saksassa kaikki kosmetiikka on edullista ja hyvälaatuista, se vaan kuuluu heidän ideologiaan (hinta ei tee hyvää) :)

Li: Thanks, ok :)

Nea: Eikö olekin ihan eri maailma siellä ja valinnanvaraa hyvässä edullisessa kosmetiikassa on vaikka kuinka paljon! Alverdelelläkin on tosiaan aivan erinomaista luonnonkosmetiikkaa ja sarjaa/valikoimaa uudistetaan ihan koko ajan :D