sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Myöhäistä aprillia

Jes, me saatiin tuossa aamusta varattua lentoliput Suomeen juhannukseksi + kolmeksi viikoksi!! Ihan mahtavaa, että sitäkin reissua voi nyt virallisesti rueta odottamaan, kun on päivämäärä tiedossa :) Juhannusta ei olekaan vietetty Suomessa ihan pariin vuoteen ja sitten on vielä siskon polttarit ja häät luvassa!

Viime viikon aprillipäivän meikki näin jälkijunassa:



Pohjustus Alverdellä ja liikkuvalle luomelle Essencen 02 Woodstock luomiväri. Luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan keskittyen 03 Gothic Girl.



Rajaus Essencen mustalla Creamylicious rajauskynällä ylös ja alaripsirajaan sen häivytykseen Woodstockia. Kulmaluulla helmiäisvalkoinen Be-bob-a-lula.



Varjostuksiin Essencen Sun Club aurinkopuuteri ja huulipuna P2:sen 010 Rodeo Drive.



english: I'm so excited! We booked plane-tickets for this summer and we get to enjoy midsummer + 3 weeks at home in Finland!!
This was my make-up for April 1st and I totally forgot to post this earlier. E/s base from Alverde and Essence's e/s 02 Woodstock all over the moving lid. Dark grey e/s 03 Gothic Girl in the crease focusing on the outer corner. I lined my eyes with Essence's Creamylicious liner and blended the black under the eyes with Woodstock. For contouring Essence's Sun Club 01 bronzer and lipstick 010 Rodeo Drive from P2.

2 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

JEE rakas <3

Sanna kirjoitti...

Ansu: Hihii!