sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Myöhäistä aprillia

Jes, me saatiin tuossa aamusta varattua lentoliput Suomeen juhannukseksi + kolmeksi viikoksi!! Ihan mahtavaa, että sitäkin reissua voi nyt virallisesti rueta odottamaan, kun on päivämäärä tiedossa :) Juhannusta ei olekaan vietetty Suomessa ihan pariin vuoteen ja sitten on vielä siskon polttarit ja häät luvassa!

Viime viikon aprillipäivän meikki näin jälkijunassa:Pohjustus Alverdellä ja liikkuvalle luomelle Essencen 02 Woodstock luomiväri. Luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan keskittyen 03 Gothic Girl.Rajaus Essencen mustalla Creamylicious rajauskynällä ylös ja alaripsirajaan sen häivytykseen Woodstockia. Kulmaluulla helmiäisvalkoinen Be-bob-a-lula.Varjostuksiin Essencen Sun Club aurinkopuuteri ja huulipuna P2:sen 010 Rodeo Drive.english: I'm so excited! We booked plane-tickets for this summer and we get to enjoy midsummer + 3 weeks at home in Finland!!
This was my make-up for April 1st and I totally forgot to post this earlier. E/s base from Alverde and Essence's e/s 02 Woodstock all over the moving lid. Dark grey e/s 03 Gothic Girl in the crease focusing on the outer corner. I lined my eyes with Essence's Creamylicious liner and blended the black under the eyes with Woodstock. For contouring Essence's Sun Club 01 bronzer and lipstick 010 Rodeo Drive from P2.

2 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

JEE rakas <3

Sanna kirjoitti...

Ansu: Hihii!