lauantai 10. huhtikuuta 2010

Preppy Pink

Putket ovat nyt taas vähän aikaa (toivottavasti) ehyet ja eihän Yveksellä mennytkään kuin viisi tuntia eilen! Mukava perjantai-ilta, kulta otti päikkärit, minä pelailin ja Yves kiroili itekseen...
Ihan sääliksi kävi, kun hän tuli selvästi jo pitkän päivän jälkeen korjaamaan meille omalla ajallaan... Liekkö firma käyttänyt huonoja aineita alunperinkin, kun tuo tilanne ei tunnu paranevan yhtään. Yveshän se sen itse asennuksenkin teki yli vuosi sitten ja kumma kyllä saumat eivät vaan pysy kiinni.

Kynsillä uusi H&M:n Preppy Pink:Tämä on paljon purkkapinkkimäisempi (adjektiivi?) kuin mitä oletin, ehkä se ei sittenkään ollut tämä lakka jota silloin ihailin jonkun muun blogissa :)Ihan kaunis sävy ja varmasti toimii monenlaisien leimauksien kanssa.Kuivuu todella huonosti ja kahdella kerroksella lopputulos ei ollut 100% siisti, eli suosittelen tätä lakkaa vain jos väri on todella mieluinen.english: Here's springy light pink again, this time from H&M. I absolutely wanted this polish after having seen this at someone's blog. Now I'm not sure if it was this one or another more natural pink polish H&M is selling at the moment. I love the bubblegum shade but this is a bit streaky and takes hours to dry... I have two coats here and I think this desperately needs some stamping action to work :)

3 kommenttia:

mihrace kirjoitti...

not just preppy, also pretty pink:) i'm gonno remove my neon greens and dip my fingers into this pretty pink shade today:D

Stazzy kirjoitti...

Linkki!
http://www.proback.de/fr/products/finn-brod-bio

Noita on ilmeisesti Saksan puolen Aldeissa. Näin ainakin huhua kuulin.

Sanna kirjoitti...

mihrace: True true, pink is the shade of the moment :)

Stazzy: Kiitos! Kuule ostin noita samoja kerran Saksasta, olivat kans bio ja tosi hyviä ihan samanlainen pakkaus, mutta eri merkki... Olivat aika kalliita, kun siinä on vaan kaks leipää, mutta ah niin hyvää :P Ei ollu Aldista, vaan Penny Marketista :)