keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Lilac Forever

Työnvälityksestä soitettiin eilen ja sain kuulla, että Givenchyn koulutus on jo ensi maanantaina. Pääsen siis Pariisiin ja vielä ihan yksin! Koulutus kestää 14.30-18.00 ja ajattelin ottaa junaliput ihan heti aamusta, että kerkeän kierrellä vähän ja käydä syömässä rauhassa. Varmasti tällä kerralla on lämpimämpi keli ja jospa olisi jo jotain ihania kesäjuttuja näyteikkunoissa ja ihmisten päällä :)

Tänään kokeilussa toinen Crazy for Colour-kokoelman lakka 02 Lilac Forever Essenceltä:Väri on just ihanan raikas ja kevyt!Mutta minä vaan taas sain aikaiseksi jotenkin kuplaisen lopputuloksen...Kaikenkaikkiaan oikein pirtsakka kesälakka, toivottavasti pysyisi vähän paremmin kuin se toinen tästä kokoelmasta.english: So I'm off to Paris on Monday for my Givenchy training, what great news! My first time all alone in Paris and my first work-related trip :)
As I was a bit disappointed with the teal polish from Essence's Crazy for Colour, I'm now giving a try to the other polish I got from this LE. This purple beauty is 02 Lilac Forever and I'm so loving the fresh and light, yet intense shade.

5 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

kuulostaa kivalta

badbomben kirjoitti...

Viehättävä sävy!

Burlesque kirjoitti...

Voi Pariisi,pitää päästä pian sinne ,koska Pariisin kuumeeni vaan pahenee päivä päivältä :D

Hyvää matkaa sulle :)

brita kirjoitti...

siistiä miten siellä pääsee niin äkkiä kaikkialle :) täällä kestää 2,5h junalla ouluun, suomen pariisiin :D

Sanna kirjoitti...

*~SL: Kivaa vaihtelua :D

badbomben: Ihan parhaita vaalean violetteja tämä (ainakin mun kokoelmassa), koska tämä ei ole ollenkaan tunkkainen vaan todellakin raikas :)

Burlesque: Sinnehän pääsee nyt vaikka Hesasta blue1:nilla, ei ole enää edes hinnasta kiinni. Nyt äkkiä varaamaan reissua täksi kesäksi :D Kiitos!

brita: I know :D Meillä onkin tuo supernopea luotijuna joka menee kahteen ja puoleen tuntiin... Muuten pitäisi körötellä se seitsemän tuntia!