torstai 11. kesäkuuta 2009

A Mermaid called Heidi

Aivan mahtava keli tänään! Ihan hirvee tuuli, sataa kaatamalla ja aurinko paistaa...
Sain toisen lahjakaapin (sen matalamman tason) maalattua tänään, eli huomenna saan sen makkariin omalle paikalleen. Voisin kyllä maalailla enemmänkin, siinä on vähän sama miellyttävä fiilinki kuin meikkaamisessa, saa vanhasta ja nuutuneesta omilla käsillä uutta ja kaunista. Tässä se isompi kaappi uudessa kuosissa. Tuosta keskeltä puuttuu vielä hyllyt, kun tarpeeksi paksujen lasilevyjen saaminen tuntuu olevan todella vaikeeta. Pitää ehkä tyytyä tavallisiin puisiin hyllyihin.



Päivänmeikkinä taas vihreetä, niinkuin kaikki minun käsien koskettama alkaa olla:



120 pro paletti ja viisi luomiväriä. Kuvat toivottavasti kertovat paremmin kuin minun epämääräiset selitykset, joten jätän ne nyt väliin. Aika ovela tuo uusi New Lookin panta :D



Auts, uuteen ripsientaivuttajaan jäi oikeasta silmästä kolme ripsee :(



Kuutonen on tuo P2-merkin metsänvihreä rajauskynä. Kasvojen varjostuksiin Essencen Sun Club 01 ja huulilla Lancomen Star Gloss Corail.



Harmi, kun monet tämän kesän kivoista tapahtumista sattuu samaan aikaan tämän viikon sunnuntaille. On vanhat tutut Jöhrmärik ja Fooding, joissa olisi kyllä kiva käydä molemmissa. Taitaa vaan olla, että kaikki kaverit ovat estyneitä, jotkut onnelliset jopa Suomessa. Mennäänkin sitten varmaan kullan kanssa romanttisesti kahdestaan. Illammalla jonottelemaan olemattoman pieniä huippukokkien näpertelemiä maistiaisia hyvän asian takia tietenkin. Jospa vaan olisi tänä vuonna järjestelyt paremmin hoidettu ja ihmisille kerrottaisiin esim. kun ruoka loppuu ettei tarviisi turhaan jonottaa. Ideana Foodingissa on siis, että 10€:lla saat huipputason evästä eri kokkien tekemänä ja kaikki tuotto menee Nälkää vastaan-kampanjalle. Jöhrmärik taas on oman kotikaupunkimme erittäin veikeä kesäjuhla vanhojen autojen näyttelyineen, kirppareineen ja kansantansseineen. Sellaista siis luvassa sunnuntaina.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

kuullostaa kivoilta nuo tapahtumat :)

-SL kirjoitti...

Ihana kaappi ja nätti meikki

Pullopostia kirjoitti...

Hienot nuo korvikset ja panta. Kaapistakin tuli hieno.

Sanna kirjoitti...

Lilya: Joo, Ranskassa tapahtuu kaikkea kivaa, varsinkin kesällä :D

*~SL: Kiitos!

Pullopostia: Kiitos! Olen kyllä itekin tyytyväinen lopputulokseen :)