tiistai 9. kesäkuuta 2009

Makeup Brushes

Coastal Scentsin siveltimet ovat minulla melkein joka päiväisessä käytössä ja ajattelin käydä läpi jokaisen käyttötarkoitukset, kun näistä usein tulee puhuttua ja ehkä jotain on jäänyt epäselväksi:



(1) Tämä on viimeisimmästä tilauksesta ja isosta koostaan huolimatta erittäin näppärä luomivaon häivyttämiseen, terävä pää alaspäin luovivakoon ja pyöreä osa ylöspäin. Ihanan pehmeä! (2)-(3) ovat periaatteessa ihan samat ja käytän näitä yleensä kulmaluulla korostusvärin levittämiseen, hyvät isoille alueille. (4) Myös korostustuotteille varsinkin silmien alapuolen puuterointiin tai poskipäille.



(5) Tämä on myös uutta ja ollu käytössä vasta ihan pari kertaa. Ei ihan niin hyvä tai käytännöllinen kuin luulin, koska luomivakoon tämä on hieman liian laiha. Hyvä silmän sisänurkkaan tai alaripsirajan häivytykseen. (6) Tämä on ihan kymppiostos ja tilasinkin heti toisen, kun tämä on niin usein käytössä. Mahtava luomivaon häivyttäjä ja muutenkin silmän ulkonurkan monikäyttösivellin. Juuri oikean kokoinen ja kunnolla jäykkä joten toimii aina. (7) Hieman isompi myös uskomaton häivytyssivellin ja superpehmeä. (8) Hyvä häivytyssivellin isommille alueille ja paljon löysempi kuin tuo edellinen eli jäljestä tulee vielä utuisempaa. Tämän kanssa saa olla varovainen ettei laita kerralla liikaa luomiväriä siveltimeen, koska se jämähtää helposti yhteen kohtaan ja ei enää levity kunnolla sen jälkeen.



(9) Ns. kynäsivellin ja erinomainen silmän sisänurkkaan ja alaripsirajaan. Nämä ovat kaikki periaatteessa samoja ja vaihtelua tuntuu enemmän olevan yksilöiden kuin varren värien kesken. Tässähän on tarkoitus olla kolme ihan eri sivellintä. Ok, (10) on hieman pyöreämpi kuin nuo kaksi muuta.



(12) Aika turha ostos, on nimittäin niin surkean pieni. Käytän joskus rajauksiin varsinkin alaluomella. (13) Kiva viistoon leikattu pikkusivellin silmän sisänurkkaan ja luomivakoon pitkä pää alaspäin. (14) Tämä synteettinen sivellin on ihan täysin peruskamaa ja hoitaa isommille pinnoille levityksen kätevästi, ei mitenkään korvaamaton. (15) Viistoonleikattu rajaussivellin. Ostin tämän nestemäistä geelirajausta silmällä pitäen (jota en ole vielä hankkinut) ja tämä on jäänyt ohuen mallinsa takia aika vähälle käytölle.

Minusta erityisen hyviä ja käytössä toimivia ovat 1, 6, 7, 9 ja 13. Ainoa täysin turha ostos on ollu tuo mini 12. Omia (eriäviä ehkä) kokemuksia kellään?

Ei kommentteja: