lauantai 13. kesäkuuta 2009

Metal Babe

Unohdin eilen laittaa uudet kynnet. Tänään on taas menny koko päivä Ikeassa ja muuten vaan pyöriessä. Sitten ollaankin asenneltu lamppuja kattoon ja siirrelty kalusteita paikoilleen.

Eilen siis värkkäsin Essencen tarpeillä tällaiset kynnet:Pohjalakka 01 Metal Babe Glam rock kokoelmasta, sen päällä valkoiset tähdet ja nimettömiin kruunut ja timantit.Huomenna onkin kiva päivä tiedossa! Harmi vaan, kun alakerran naapurit olivat palanneet lomaltaan ja ulisevat taas käytävässä.

Jouduin muuten aika ikävään tilanteeseen vastapäisen naapurin ukon kanssa eilen... Ihmettelin kun ulkoa rupesi kuulumaan kauheeta elsasin kielistä mongerrusta, joka tuntui tulevan tosi läheltä. Minulla oli siis ikkuna auki ja sitten huomasin jonkun miehen asettelevan tikapuita meidän kirsikkapuuhun! Kattelin aikani ikkunasta ja yritin olla sen verran näkysällä, että jospa ukko vaikka sanois päivää ja kertois asiansa. Noh hänpä sitten kiipesi puuhun ja huomasin hänen vieressä meidän puutarhapöydällä valtavan olutlaatikon. Kävin sitten hakemassa postit ja menin takapihalle ja sanoin päivää, ukko vastasi päivää MADAME ja alkoi selittää, että alakerran serkku oli antanut hänelle luvan kerätä kirsikoita. Kysyin, että onko hän tietoinen, että kyseinen puoli jolle hän oli asettautunut oli meidän puoli ja pöytä jonka hän oli vallannut oli minun? Ei kuulemma tiennyt ja alkoi osoitella minua etusormella. Serkku oli kuulemma antanut luvan yli viisi vuotta sitten ennekuin minä olin muutanut tänne ja että hän oli täysin oikeutetulla asialla. Minä sanoin, että voisit ainakin jättää meidän tavarat rauhaan, koska naapurit ovat aikaisemmin jo valittaneet, kun kerran yksi onneton grilli-ilta vieras erehtyi pyyhkimään heidän puutarhapöytäänsä. Hän vastasi, että meidän ja serkun väliset ongelmat eivät hänelle kuulu ja vaikka puu onkin osittain meidän puolella sen hedelmät ovat joka tapauksessa serkun. Noh sanoin, että ota vaan toki kaikki mikä irti lähtee ja lähdin sisälle. Samainen naapuri tämä siis jolle serkun mies oli kerran antanut alakerran avaimen ja joka oli antanut roskakuskin tyhjentää meidän autotallin kokonaan. Tietokoneennäytöt ja kirjoituspöydät... Sekin oli vissiin jotenkin vaan meidän syy. Kun ollaan niin nuoria ja huonokäytöksisiä, kullalla on pitkä tukkakin... Mietittiin tuossa vaan kullan kanssa, että kun meillä on tuossa etupihalla kuitenkin portti ja siinä summeri, että outoa, että miekkonen ei ollut voinut vaan yksinkertaisesti soittaa ja esittäytyä. Kiva minusta olla yksin kotona, kun kaikenmaailman hampparit tuleevat omine lupineen sisälle. Ja jos kerran luvan kanssa oltiin liikenteessä niin miksi tulla, kun serkku oli perheineen lomalla?

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

heh tosi hauska juttu!:) kiva kun kirjoitit tuon tapahtuman tänne.. mutta toisaalta aika ikäväkin yllätys ymmärrän :o hmm.. ottikohan se nyt kaikki teidän kirsikat?? että jääköhän teille mitään?:( on se kyllä outoa että joku vaan tulee toisten pihalle tuosta noin vaan määräilemään, tuo taitaa vaan olla tuollainen joidenkin ranskalaisten erityispiirre.

manana kirjoitti...

*~SL: Harmittaa vaan, et jos tuon tapauksen takia menee välit ja sitten kaikki vaan kyräileevät ikkunavehrojen takana. Tosiaan aika huonoa käytöstä hänen puoleltaan ja luulen hänen hyökkäävän asenteensa johtuneen säikähdyksestä. Mulla oli kuitenkin ikkunat auki eli hän tasan tiesi, että meillä oltiin kotona ja silti tuli omin lupineen sisälle. Outo tyyppi!

Ansu kirjoitti...

voi mitä seikkailuja joudut kokemaan! luu kurkkuun vaan kirsikkavarkaille ja muille hiippareille, vettä niskaan tai jotain ikkunasta :D

manana kirjoitti...

Ansu: Niinpä!! Mutta laitoinkin luun, mut siitähän se ukkeli innostu ja rupes arvostelemaan mun käyttäytymistä!