maanantai 29. kesäkuuta 2009

Summer of Love II

Ihana aamu! Aurinko paistaa niin kirkkaasti, että silmiin koskee ja ilma on trooppisen raskas. Mulla oli se parapharmacie-haastis/tapaaminen 10.20. Parapharmacie on vähän niinku apteekki, ilman lääkkeitä ja ne keskittyvät lähinnä ihonhoitoon ja luontaistuotteisiin.
Lähdin tänään puolitoista tuntia aikaisemmin, että kerkeisin ajoissa (juoksematta) perille. Ihan perus lyhyt haastattelu ja mukava haastattelija. 35 tuntia viikossa CDI eli toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Työt alkaisivat 20.07 ja sitä ennen kahdenviikon harjoittelu toisessa myymälässä + kahden kuukauden koeaika. Heillä on kuulemma todella kiire rekrytoinnissa, koska uusi putiikki avataan Baggerseen isoon markettiin piakkoin. Siellä olin vaan sen verran monta nimeä listassa, että eiköhän ne jonkun mieleisen löydä.

Päivänmeikkinä sama kun eilen kartsalla, eli Summer of Love-kokoelmasta:Vihreä 02 Woodstock liikkuvalla luomella luomivakoon asti ja luomivaossa isolla häivytyssiveltimellä Glam Rock. Kulmaluulla 50's Fever valkoinen luomiväri. Musta nestemäinen rajaus Black Magic Woman yläluomella ja Woodstock alaripsirajassa.Poskipuna 01 Psychedelic ja huulikiilto 02 Psychedelic, voi näitä tuotenimiä :DNyt alkaa iso urakka uuden kampauspöydän järjestelyssä, onneksi kahteen isoon laatikkoon mahtuu paljon roinaa. Eiköhän tästä selvitä!

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Toivottavasti nyt tärppäis työn kanssa. :)
Auchaniinko ne sitä parapharmacieta rakentavat?

manana kirjoitti...

Stazzy: Sinnepä hyvinkin. Ei vaan taas vois olla kauempana siitä mitä haluaisin oikeesti tehdä, mut niinhän se menee.