keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Neutral & Classic

Jaahas, rupesin tuossa miettimään, että pitäisi käväistä pikaisesti Saksan puolella, kun näköjään ihanat essencet ovat saapuneet ennenaikojaan kauppoihin. En haluaisi jäädä vaille varsinkaan noita erikoisia rajauskyniä.
Mietin taas tässä pienessä mielessäni tuota viimeisintä anonyymiä kommenttia ja sitä tapaa, jolla ihmiset haluavat minun hienotunteisesti tietävän, että tekemäni meikit ovat jotenkin liian räikeitä. Useampi on laittanut viestin tähän malliin "huomaan, että pidät värikkäistä meikeistä". Tämä on oikeastaan ainoa saamieni ei-positiivisten kommenttien aihe. Hei, varmaan aika moni on jo puolessatoista vuodessa huomannut? En vaan vieläkään jaksa ymmärtää kuka jaksaisi seurata vuodesta toiseen meikkiblogia joka tekee päivittäin jotain ihan neutraalia ja "väritöntä". Joka tapauksessa minä meikkaan tällä tavalla ja sillä siisti, ehkä jossain vaiheessa kolmeakymmentä jätän tietyt värit pois.

Anyway kaipa tämä blogi kuitenkin joillekin kelpaa... olen todella iloinen ja ylpeä 47 tilaajastani ja 32 lukijastani! Kiitos teille kaikille! Laittakaa reippasti toiveita tulemaan :)

Päivänmeikissä jotain neutraalia, hillittyä, klassista ja kaikille sopivaa:28 neutral paletti ja neljä luomiväriä. Ykkönen liikkuvalle luomelle kakkonen viistoonleikatulla siveltimellä luomivaosta ylöspäin häivyttäen kolmoseen kulmaluulla. Nelonen ihan pienenä kolmiona silmän ulkonurkkaan. Musta perusrajaus yläripsirajaan kynällä ja sipaisu siveltimeen jääneillä luomiväreillä alaripsirajan ulkonurkkaan.Kasvojen varjostuksiin Essencen Sun Club 01 huultenrajaus ja kiilto Infinity Woman nr 6.Ja lopuksi yhyy, mikä jää tältä kesältä väliin reissun takia. Nirvanan jälkeen ehdottomasti 90-luvun parasta antia:

6 kommenttia:

Blanca kirjoitti...

your eyes are very beautiful and the make up fantastic!

manana kirjoitti...

Blanca: Thanks so much! That means a lot to me :)

Shandi kirjoitti...

Voi luoja noita kommentteja... Mä ainakin tykkään meikeistä jotka näkyvät eli juuri sellaisita joita sä käytät ja olet taas saanut minutkin siirtymään siitä ikuisesta mustasta ja ruskeasta turkoosiin ja pinkkiin. Ikää mulla on 32 ja en todellakaan aio siirtyä neutraaleihin väreihin sen takia. Värikäs meikki on osa mun persoonaa.

Ja hei. Juuri tähän aikaan vuodesta naistenlehdissä toitotetaan kuinka ruskettunutta ihoa pitää korostaa turkoosilla, pinkillä ja oranssilla meikillä. Ne ruskeat ja muut murretut kehotetaan heittämään kaapin perälle.

Jaanaba kirjoitti...

Sun blogista kyllä huomaa, että osaat meikata hyvin ja kaiken lisäksi osaat värien yhdistelyn taidon.

Tykkään tosta sun värienkäytöstä.
Leijona- ja orkideameikit oli molemmat tosi hienoja.

Ansu kirjoitti...

mut hei, voihan olla että et oo kuule taas muistanu PUHTAALLA ja PYÖREÄPÄISELLÄ siveltimellä häivyttäny tarpeeks! voivoi!

manana kirjoitti...

Shandi: Kiva kuulla! Minusta kuitenkin on aika tärkeää mistä ihminen itse tykkää ja mikä saa kenetkin tuntemaan olonsa hyväksi. Jatketaan me vaan värikkäällä linjalla ;)

Jaanaba: Kiitos! Värit on mulle tosi tärkeitä niin meikeissä, vaatteissa kuin sisustuksessakin. Ilman niitä elämä olisi aika tylsää :D

Ansu: No se. Mutta kuvien perusteella luulisi olevan hieman vaikeeta sanoa just miten EN ole tehnyt...