torstai 25. kesäkuuta 2009

Grey & Purple

Useamman viikon talvisen kylmyyden jälkeen helle on taas täällä taas! Siksipä ensi lauantaiksi ajateltiin pikku grilli/pokeri-iltamia, tai enemmänkin ihan iltapäivää. Viime viikonloppuna kullan kolleegan luona aloitettiin neljältä iltapäivällä ja päästiin kotiin jo ennen kahtatoista. Pojat oli ihan innoissaan ja kyselivät milloin minä aion emännöidä seuraavan ottelun. Onhan edellisestä kerrasta kyllä aikaa...

Päivänmeikkinä tänään violettia ja hopeanharmaata.120 pro paletista neljä luomiväriä. Aloitin vaalean harmaalla silmän sisänurkasta ja jatkoin ohuena pystyviivana kakkosella. Ulkonurkkaan kolmonen, joka on mattaluomiväri ja sen vuoksi hieman hankala häivyttää. Mulla on vasemmassa silmän ulkonurkassa vesirokon arpi, joka näkyy tuossa ensimäisessä kuvassa. Siihen sitten luomivärit kivasti tarraantuu ja ulkonurkat näyttävät sen takia melkein aina erilaisilta. Laseria tännepäin kiitos!
Mattamustaa nelosta rajauskynänpehmennykseen ja Essencen Glam Rock harmaata hieman luomivakoon. Kulmaluulla mattavalkoista tuosta samaisesta paletista, se on tuo yläreunasta toinen.Poskipuna Essencen 50's Fever ja huulikiilto Nothing But Rebel 04.
Ja nyt Saksaan!

Ei kommentteja: