sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Löytöjä ja luopumista

Vieraat on saatu matkalle ihanan viikon jälkeen ja arki palailee hiljalleen.
Viikon aikana tehtiin kaikkea kivaa (luonnollisesti) syötiin hyvin, ajeltiin ristiin ja rastiin maaseudulla ja naurettiin yhdessä. Käytiin jopa äänestämässä ennakkoon Suomen edustustolla viime lauantaina, ei siis pelkkää höpötystä naisten kesken, kuitenkaan. Se on tuo matalampi rakennus tuon isomman jälkeen.



Huomasin muuten kivasta saksalaisesta meikkiblogista, että ne Essencen Be a Beauty Agent-kokoelman leimasimet ovatkin Konadin kopioita ja niitä metsästettiin monesta paikasta tuloksetta :(



Kokoelmasta oli muuten kaikki tuotteet jo hyllyssä ja ajattelin kokeilla kynsikoruja ja niiden lisäämiseen tarkoitettuja pinsettejä sekä antiseptistä varpaankynsilakkaa. Euron ihmeestä uusi ripsientaivuttaja.



Kynsikorujen päälle ajattelin kokeilla P2-merkin juuri tähän tarkoitukseen tarkoitettua erikois päällyslakkaa. Essencen pinkki pikalakkaa 19 Vip Appeal (kummitäti tykästyi samaan) ja uutta tuttavuutta Essencen sisarsarjan Nail Couture pikalakkaa sävyssä 090 Dark Lavender.



Lopuksi Claire'sin alehyllystä lapsuuteen palauttavia korviksia :D

Tänään on kullan vuoro mennä äänestämään ja meidät onkin kutsuttu ranskalaisen äitienpäivän kunniaksi syömään anoppilaan ja palautamme lainassa olleen auton samalla. Yhyy, viikossa olen kerinnyt tottua (liikaa) auton helppouteen ja ärsyttää luopua siitä huvista. Huomenna muuten aamusta taas työkkärin tätin puheille...

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivat ostokset

Sanna kirjoitti...

*~SL: Joskus onnistaa :)