sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Summer Scents

Kesäksi on taas lanseerattu kasapäin ihania ja kevyitä kesätuoksuja, joitain ihan uusia ja joitain muunnoksia jo olemassa olevista tuoksuista.Lancômen Hypnôse Senses kukkais-sypressinen tuoksu, jossa mukana myös patsulia.


Versacen Versense raikas kukkaispuinen bergamottia sisältävä uutuus. Vihreitä välimeren alueen sitrus- ja oliivipuiden tuoksuja ja viikunaa.Cacharelliltä kaksi tuoksua, uusi Sunrise tulokas Amor Amor sarjaan ja kokonaan uusi tuttavuus Scarlett, joka ainakin pullonsa puolesta muistuttaa Anais Anais klassikkoa. Tuoksussa valkoisia kukkia ja santelipuuta.Ja viimeiseksi jotain aika outoa nimittäin Gin Tonic-merkin happy hour tuoksut naisille ja miehille. Miltähän mahtaa häppäri tuoksua?

2 kommenttia:

Ines kirjoitti...

Vähän otsikon vierestä; kiitti aikaisemmasta Essencen leimasetti vinkistä. Kävin hakemassa omani pois DM:stä. Sain viimeisen kappaleen, hih! Eipä ollut hinnalla pilattu, not bad!

manana kirjoitti...

Ines: Eipä kestä! Hyvä, kun sait viimeisen setin. Saksalaiset pitää aika hyvää kalenteria Essencen uutuuksista ja joskus kun käyn DM:ssä hyllyt on jo tyhjät. Omani löysin onneksi Mülleristä :)