maanantai 8. kesäkuuta 2009

I think I love you Stampy...

Nonni nyt on kynnet uudessa uskossa! Ajattelin kokeilla ekaksi valkoista settiä 01 Be Creative! kynsillä jo olevan Catricen violetin lakan päälle.Eka kokeilu meni metsään, kun tuntui, että valkoinen lakka ei jotenkin mene tarpeeksi kuvion koloihin ja olin jo saamassa hermaria, kun keksin että metallilevyn päällä oleva suojamuovi oli vielä kiinni.. Olin irroittanut vain pienen "peel of" tarran. Höhlä!No siitähän se riemu sitten urkeni ja kynsistä tuli oikein kivat. En kohdistanut kuvioo samaan asentoon kaikkiin kynsiin, koska tämä oli vain ensimmäinen (yli-innokas) kokeilu.Jiihaa lisää tätä! Päällyslakkana P2 Nail Studion Super Fixing Top Coat.Haluaisitteko nähdä videon tästä toimituksesta vai esittelenkö vain tuloksia?

5 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Joo siis, ois ihan kiva nähdä että miten tuo itseasiassa toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, Stazzyn kanssa samaa mieltä, video olisi kyllä mukava! (Jotenkin en vaan ole koskaan päässyt kärryille, miten tuo kuviointi -hommeli oikein toimii...)

Hippiäinen

ps. Pahoittelut vielä siitä, että on ollut niin hiljaista täällä kommentointirintamalla! Kamala kesätenttiin luku päällä. Häthätää käyn kyllä aina postaukset lukemassa, mutta kommetointiin ei muka ole aikaa.

manana kirjoitti...

Stazzy: Jees, laitetaan tulemaan :D

Hippiäinen: Ok! No eipä mitään :D Kommentit on aina hirveen kivoja, mutta tentit vissiin kuitenkin tärkeämpiä ;) Onnea tenttiin!

Heaven* kirjoitti...

Very beautiful nails! The nail polish is gorgeous! =)

manana kirjoitti...

Heaven*: Thanks! It's a new one from Catrice.