perjantai 19. kesäkuuta 2009

Hyvää Juhannusta!!!

Tänään ei taas ole ollut päivä helpoimmasta päästä. Heti aamusta läikytin teetä näppäimistölle ja se simahti täysin :( Seuraavaksi mulla oli se tapaaminen työkkärissä 13.20 ja linja-autossa hokasin, et ei hitto, se tapaaminen olinkin taas siellä hevonkuusessa, eikä tuossa lähempänä! Kun en taas ollu älynny lukea lappua loppuun asti... Ihan oikeesti! Se ihminen sano viime kerralla et se olis Schiltigheimissä ja kirjeessä luki Schiltigheim yläreunassa ja se mulla jäi sitten päähän. No kävin sitten siellä missä luulin sen olevan ja ne käski kirjoittaa pahoitteluviestin siihen saamaani kirjeeseen ja jättää se heille. Saan ehkä uuden tapaamisen jossain vaiheessa. Aivan uskomatonta! Kuumuus on vissiin sulattanu aivotkin jo...

Päivänmeikissä violettia:Ihme ilmeet johtunee juhannuksen odotuksesta?80 pro paletti ja paljon luomivärejä käytössä. Aloitin mattavalkoisella (1) silmänsisänurkasta ja jatkoin siitä kakkosella, kolmosella, nelosella ja viitonen ihan uloimpaan ulkonurkkaan ja luomivakoon. Samaa tummanviolettia myös alaripsirajaan, sisäluomella P2-merkin violetti kajal.Meikkivoide Maybellinen Pure Liquid Mineral poskipuna Essencen 50's Fever ja huulipuna HR Ritual 06 Beloved.Ja lopuksi vielä hot pink kynnet Essencen Hello Tokyo 02 lakka + mustan stampy paketin levyllä tribaalit nimettömiin.

Tosi rentouttavaa ja lämmintä juhannusta kaikille!!

5 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihana meikki ja kynsikoriste!
minultakin kaatui joskus cokikset näppäimille

Anonyymi kirjoitti...

Hei, huomaan että teet mielelläsi näyttäviä meikkejä. :)
Kiinnittäisin huomiota kulmakarvoihin, ja luomivärien häivytykseen.
Kulmissa pistää hieman silmään muutamat pitkät ja harottavat karvat jotka tulevat kulmien muodon "yli" ja tekevär hieman suttuisen vaikutelman. Nämä voi varovasti lyhentää samaan linjaan muiden karvojen kanssa.
Luomivärien rajat kannatta käydä läpi puhtaalla siveltimellä "pyörittäen" näin ei jää selkeitä rajoja ja väri häipyy kauniimmin. :)
S

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Niin harmi vaan kun osui just siihen reunaan että koko näppis sekosi :(

S: Minun kulmakarvat sattuvat olemaan todella hankalat saada kuosiin edes kulmakarvageelillä, enkä aio niitä rueta leikkaamaan. Minä en ainakaan tässä silmämeikissä huomaa minkäänlaisia rajoja (?) ja osaan kyllä käyttää siveltimiä häivyttämiseen tai jättää rajat näkyviin niinkuin tuossa eilisessä postauksessa.

Ansu kirjoitti...

siis noi anonyymit on kyllä itse-erinomaisuuksia, kun ei voi "neuvoja" jaella omalla nimellään. tekis vaan mieli nähdä anonyymin meikkaavan itse paremmin, turha tulla ammattilaiselle tänne vittuilemaan.
(s --> liekkö itse tiedät-kyllä-kuka?)

manana kirjoitti...

Ansu: Eikös! Reilusti oma nimi ja oma blogi pystyyn jos ei sellaista vielä ole, kun kerran tietotaitoa riittää muillekkin jakaa... En ees usko et ois, mutta jännä, että jätti kuitenkin vinkin, pitäsköhän mun niinku tietää?