keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Nothing but Rebel!

Sain sitten kuitenkin käytyä Saksassa eilen. Olisi kannattanut ottaa kamera mukaan, koska moni asia on muuttunut sen jälkeen kun viimeksi kävin sielläpäin ennen lomaa. Nato-huippukokouksen aikaiset mielenosoitukset ovat tuhonneet monta rakennusta Port de Rhin korttelissa mm. sen apteekin, jonka kuvasin viime kerralla. Melkein kokonaan palaneet ovat myös se tullirakennus, jonka alla viimeks oli se henkkareiden tarkastus. Apteekin viereinen Ibis-hotelli on vielä pystyssä, mutta täysin käyttökelvoton. Yritin etsiä netistä kuvaa nykyisestä tilanteesta, mutta päädyinkin katsomaan videota itse mielenosoituksesta Youtubeen. Ihan paha olo tuli kun katsoin tuota videota, koska olen itse satoja kertoja viiden viime vuoden aikana tuosta samasta paikasta ajanut autolla, bussilla ja kävellyt... Ihan täydeltä sotatilalta tuo minusta näyttää!
Sitten jotain ihan muuta, eli Essenceä eiliseltä reissulta... ylläri pylläri:DM-kaupassa oli taas esillä kevään erikoisuus eli ns. piilolookki! Nothing but Rebel ihana neon meikkikokoelma joka on saa siis vain heiltä. Woolworthin alekorista uskomaton Basic Concept kynsilakka 106 Türkis Metallic ja Mülleriltä uutta mansikalle ja vadelmalle tuoksuvaa kynsilakanpoistoainetta.

Kokeilin tuossa uutta Seppälästä ostamaani Beautyuk kynsilakkaa 35 Neon Turquoise, joka on muuten p-e-r-f-e-c-t! Tämä uusi tulokas ei valitettavasti osaa poseerata kunnolla kameralle ja siksi etsin googlesta kuvan, joka vastaa paremmin oikeaa sävyä, enemmän metallista vihreää kuin turkoosia:Huomasin muuten eilen, että MACin sivuille on ilmestynyt uusin A Rose Romance kokoelma ja sormeni syyhyävät päästä kokeilemaan uusia facecharteja....

Ei kommentteja: