tiistai 21. huhtikuuta 2009

Waterfall

Jännittäviä uutisia heti aamusta! ABCI:n ihminen soitti ja ilmoitti sopineensa haastattelun minun ja Laura Mercierin henkilöstövastaavan kanssa torstaille 23.04.

APUA!

Ranskalaisella firmalla ei ole jostain syystä kuin englanninkieliset nettisivut, joita kuulemma pitäisi opiskella tarkkaan. Haatis on 14.00 keskustan Printemps tavaratalossa, jonka kemppariosastolle kysyinen merkki on ensi kuussa pistämässä omaa pömpeliään pystyyn.

Tapetin poisto edistyy hitaasti, mutta varmasti. Olohuoneen vierassohvalla vietetty yö ei millään tavalla rentouttanut remonttiagrobatian kipeyttämiä lihaksia... Haluan saada uudet tapetit seinille viikonloppuna eli painun takaisin töihin :)

Kynsillä jämät P2-merkin Hello Sunshine kokoelmasta 050 Waterfall. Tämä alkaakin jo olla aikansa elänyt ja pitää alkaa miettiä mitä manikyyriä torstaiseen haastatteluun...

8 kommenttia:

Fifi kirjoitti...

Hieno uutinen! Onnea haastatteluun!

manana kirjoitti...

Fifi: Kiitos! Jännittää kyllä ihan karmeesti...

vra kirjoitti...

Ihanan väristä kynsilakkaa! :) Ja onnea haastatteluun.

Saa tutustua ;)
http://vaatetellen.blogspot.com/

Stazzy kirjoitti...

Jus tänään ihmetelin Mercierin putiikkia paikallisella Printempsilla. Paljon niillä on tuotteita, aika semmoista basicia kamaa, yksinkertaiset pakkaukset. Ei mitään halpoja, mitään ei saa alta kahdenkympin, mut kalliimpiakin olen nähny. Ja niillä on näköjään myös semmoinen "meikkauspiste".

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on peukut pystyssä to 24.4. klo 14.oo- :)

Hippiäinen

manana kirjoitti...

vra: Kiitos!

Stazzy: Ahaa, no sitä ne sivutkin antoivat ymmärtää. Hyvä tietää, et saattaa vaikka olla joku pikameikkitesti :D

Hippiäinen: Kiitos :)

Sonja kirjoitti...

Onnea haastatteluun! :)

manana kirjoitti...

Sonja: Kiitos :)